Στέλεχος τράπεζας υπεξαίρεσε 2.972.000 ευρώ!

21:10 26/5/2011 - Πηγή: 24wro

Διευθυντικό στέλεχος υποκαταστήματος τράπεζας στη Λάρισα κατηγορείται ...
ότι υπεξαίρεσε από λογαριασμούς διαφόρων πελατών το ιλιγγιώδες ποσό των 2.972.000 ευρώ! Οταν οι υπεύθυνοι της τράπεζας αντιλήφθηκαν την κλοπή, κινήθηκαν αστραπιαία θέτοντας σε αργία το συγκεκριμένο
άτομο, ενώ αποκατέστησαν άμεσα τις καταθέσεις των πελατών που έπεσαν θύματα του «αετονύχη».

Οπως έγινε γνωστό, υψηλόβαθμο στέλεχος του συγκεκριμένου υποκαταστήματος αφαιρούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα διάφορα χρηματικά ποσά από προθεσμιακούς λογαριασμούς πελατών που φτάνουν τους τριάντα.

Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες είχαν φτάσει κάποιες πληροφορίες στα αφτιά των υψηλότερων κλιμακίων που έκαναν λόγο για τον πολυτελή τρόπο ζωής του. Συγκεκριμένα, συνάδελφοι του εν λόγω στελέχους ανέφεραν ότι κυκλοφορούσε με ακριβά αυτοκίνητα, διασκέδαζε συχνά σε ακριβά μαγαζιά και έκανε πολύ συχνά ταξίδια αναψυχής σε πόλεις του εξωτερικού.

Ωστόσο, η αποκάλυψη για την υπεξαίρεση δεν προήλθε από συνάδελφο του εν λόγω κυρίου, αλλά από πελάτη που είχε μια προθεσμιακή κατάθεση και ο οποίος παρατήρησε περίεργες κινήσεις στον τραπεζικό λογαριασμό του. Αμέσως μπήκαν... ψύλλοι στ’ αφτιά του και για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβαινε, πήγε σε άλλο υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας που βρίσκεται στον νομό Λάρισας.

Εκεί ενημέρωσε τους αρμοδίους για τις υποψίες του και ύστερα από σύντομη έρευνα βεβαιώθηκε ότι έχουν πραγματοποιηθεί παράνομες αναλήψεις δίχως εκείνος να το γνωρίζει! Ο εσωτερικός έλεγχος από κλιμάκια επιθεωρητών συνεχίζεται και η υπόθεση αναμένεται να πάρει σύντομα τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα