Στα παρασκήνια της φωτογράφησης της Όλγας Φαρμάκη

12:22 8/12/2011 - Πηγή: 24wro
Φωτογραφικό υλικό απο τα παρασκήνια στη συνέντευξη φωτιά...
της Όλγας Φαρμάκη στο περιοδικό Hello. Χαμόγελα, πειράγματα και προετοιμασία δύο ωρών μαζί με την μακιγιέρ της Όλγας, Βάσω Νακοπούλου.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Όλγας για την αδερφή της Γωγώ αλλά και την προσωπική της ζωή.

Πόσο δύσκολος ήταν για σένα ο μήνας που πέρασε και τι θέλεις να θυμάσαι;
Ήταν ο χειρότερος μήνας της ζωής μου. Η οικογένειά μου έζησε έναν εφιάλτη. Η ψυχολογία μου, η δουλειά μου και η προσωπική μου ζωή επηρεάστηκε και δε μπορώ να το κρύψω αυτό.

Άλλαξε
ο τρόπος που βλέπεις και οραματίζεσαι τα πράγματα για το δικό σου μέλλον;
Όποιος και ήταν στην θέση μου θα ένιωθε μέσα του αυτά που σου περιέγραψα νωρίτερα. Νιώθω λίγο περίεργα αυτή την περίοδο και δε θα ήθελα να μιλήσω για τον εαυτό μου και το πώς βίωσα αυτό που συνέβη στην αδερφή μου. Δεν είμαι έτοιμη ψυχολογικά να μιλήσω αλλά θέλω να τονίσω ότι από την στιγμή που η αδερφή μου είναι καλά, η ζωή συνεχίζεται.

Με την αδερφή σου ήρθες πιο κοντά μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε;
Πάντα με την αδερφή μου ήμασταν και ήμαστε ένα. Ότι είναι αυτή είμαι εγώ, και ότι είμαι εγώ είναι αυτή. Είχαμε μια σχέση σαν συγκοινωνούντα δοχεία . Και στα δύσκολα αλλά και στα χαρούμενα στηρίζαμε τις επιλογές που έπρεπε να κάνουμε . Εννοείται ότι αυτό που έγινε μας έδεσε ακόμη πιο πολύ . Μια δύσκολη κατάσταση σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις πράγματα στην ζωή σου.

Ενοχλήθηκες εσύ και η οικογένεια στο από αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν για το έγινε εκείνο το βράδυ στο σπίτι σας;
Πάντα γράφονται και λέγονται ανακρίβειες ακόμη και σε φυσιολογικές καταστάσεις στην δουλειά μας. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο κακό όμως είναι ένας λόγος παραπάνω να γίνει ντόρος. Δε το δικαιολογώ όμως. Υπήρχαν άτομα που μας σεβάστηκαν και έδειξαν πόσο διακριτικοί είναι στην δουλειά τους. Πρώτα σεβάστηκαν την αδερφή μου και στην συνέχεια όλη μου την οικογένεια. Υπήρχε όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος που είδε την όλη την ιστορία εμπορικά και εκμεταλλεύτηκε όλα όσα εμείς περνούσαμε. Αυτό μας ξάφνιασε και εμένα αυτά τα άτομα με αφήνουν παντελώς αδιάφορη. Την δημοσιότητα την παντρεύεσαι την σήμερον εποχή αλλά εσύ ο ίδιος οφείλεις να αντιμετωπίσεις τα θετικά και τα αρνητικά, αρκεί να υπάρχει όριο.

Κεφάλαιο προσωπική ζωή. Οι σχέσεις που κάνεις είναι μακροχρόνιες τα τελευταία χρόνια. Οικογένεια θες να κάνεις η δε νιώθεις έτοιμη;
Δένομαι με ανθρώπους και καταστάσεις. Αγαπώ και έχω την ευθύνη της επιλογής μου και αυτών που θέλω να έσω δίπλα μου. Μερικές φορές παίρνω πάνω λάθη που δεν έχω κάνει αλλά η θεία δίκη πάντα σε δικαιώνει. Είμαι μονογαμικό άτομο.

Μπορείς εύκολα να συγχωρήσεις ένα λάθος που μπορεί να κάνει ο σύντροφός σου;
Μπορώ να συγχωρήσω αλλά να με τυραννάει μια σκέψη συνέχεια.
queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα