Στα 16 του, πιο ακριβός από τον Νεϊμάρ!

11:56 5/10/2011 - Πηγή: 24wro

Στα πενήντα εκατομμύρια ευρώ, πέντε περισσότερα από όσο κοστολογείται ο Νεϊμάρ δηλαδή…
φτάνει η αξία του Βίκτορ Αντράντε. Ο 16χρονος που προ τετραετίας έβαζε τα κλάματα όταν ο Ρομπίνιο του χάριζε μια υπογεγραμμένη φανέλα, έρχεται να προστεθεί στα τελευταία «προϊόντα» της Σάντος με την κρυφή επιθυμία να πλησιάσει -όσο αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατό- τον απόλυτο «βασιλιά», τον Πελέ!


Η Σάντος αποχαιρετά τον Νεϊμάρ -που ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη- και έχει ήδη έτοιμο το διάδοχό του. Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούν κιόλας
τον Αντράντε, τον οποίον εάν θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους όταν ενηλικιωθεί, θα χρειαστεί να δαπανήσουν 50 εκατ. ευρώ!


Για την ώρα ο πιτσιρικάς που έχει ήδη κάνει τη φαντασία των συμπατριωτών του να οργιάζει, απλά μόλις υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο που περιέχει και την τεράστια αυτή ρήτρα. Λίγες ώρες αργότερα κρατώντας το ίδιο στυλό στο χέρι, χαμογελαστός μπροστά στο φωτογραφικό φακό, ήρθαν τα αυτόγραφα και οι διαφημίσεις γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών.


Αν το ζητούμενο είναι η γρήγορη δόξα και τα εύκολα λεφτά. Εάν όμως ο Αντράντε θέλει να ξεπεράσει τα ινδάλματά του και να μην αποδειχθεί ακόμη ένας στο σωρό των «νέων Πελέ» που πέρασαν από τη Βραζιλία και… κάηκαν, ίσως θα έπρεπε πρώτα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο… γιατί μπάλα, προφανώς, ξέρει! Για την ώρα, πάντως, τέτοιου τύπου ιερόσυλη σύγκριση δεν έχει γίνει και οι συμπατριώτες του αρκούνται στο πιο ταπεινό «νέος Ρομπίνιο».
Keywords
Τυχαία Θέματα