Σπάνε όλα τα ρεκόρ!

13:25 19/9/2011 - Πηγή: 24wro
Η τρελή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η «παράδοση» της Τότεναμ στην έδρα της κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά και ...
πολλά από τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής στην Πρέμιερ έχουν την εξήγησή τους. To england365.gr παίζει μπάλα στο γήπεδο των αριθμών και σας παρουσιάζει τα στατιστικά των αγώνων του Σαββατοκύριακου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι

-Μπορεί να έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, ωστόσο ο Φερνάντο Τόρες είναι αυτός που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ
(3) στο «Ολντ Τράφορντ», ως παίκτης αντίπαλης ομάδας, από την στιγμή που δημιουργήθηκε η Πρέμιερ.

-Για πρώτη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ, η Γιουνάιτεντ κερδίζει και τα 5 πρώτα της παιχνίδια.

-Από την αρχή της σεζόν, όλες οι ομάδες που επισκέπτονται το «Ολντ Τράφορντ» δέχονται το λιγότερο 20 σουτ προς την περιοχή τους.

-Οι παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχουν σκοράρει 14 γκολ κόντρα στις 3 μεγάλες ομάδες του Λονδίνου.

-Η τελευταία ήττα των «κόκκινων διαβόλων» στην έδρα τους ήταν κόντρα στην Τσέλσι, στις 3/4/2010.

-Η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε το ρεκόρ της, όσον αφορά τις συνεχόμενες νίκες στην έδρα της για το πρωτάθλημα. Αυτή κόντρα στην Τσέλσι ήταν η 18η συνεχόμενη νίκη στο «Ολντ Τράφορντ», κάτι που είχε κάνει ξανά τη σεζόν 1904-1905, όταν τότε βρίσκονταν στη Division 2.

-Η Γιουνάιτεντ, πλέον, έχει σκοράρει σε 33 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος στην έδρα της! Σε αυτά, μετρά 31 νίκες και 1 ήττα.

-Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Πρέμιερ που καταφέρνει να σκοράρει 9 γκολ στα πρώτα 5 παιχνίδια της σεζόν.

-Μόνο ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες της Άρσεναλ, το 2004-2005, κατάφερε να σκοράρει και αυτός –όπως ο Ρούνεϊ- και στα 5 πρώτα παιχνίδια της Πρέμιερ.

-Οι μ.ο. ηλικίας των αρχικών ενδεκάδων -Γιουνάιτεντ: 24χρ, 118ημ. Τσέλσι: 27χρ, 325 ημ.

-Παρόλα αυτά, η Τσέλσι παραμένει η ομάδα με τα περισσότερα «διπλά» επί της Γιουνάιτεντ. Συνολικά 5 στην εποχή της Πρέμιερ.


Τότεναμ-Λίβερπουλ

-Τα τελευταία 2 γκολ που πέτυχε ο Λούκα Μόντριτς στο πρωτάθλημα είναι κόντρα στη Λίβερπουλ.

-Η τελευταία φορά που η Λίβερπουλ κέρδισε στο πρωτάθλημα, ενώ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 1-0, ήταν τον Ιανουάριο κόντρα στην Μπόλτον (2-1).

-Ο Τσάρλι Άνταμ έχει δεχθεί 13 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα από την έναρξη της περασμένης σεζόν. Μόνο ο Τσικ Τιοτέ έχει περισσότερες.

-Η Τότεναμ παραμένει αήττητη στα τελευταία 32 εντός έδρας παιχνίδια, στα οποία έχει προηγηθεί στο ημίχρονο. (29 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ η Λίβερπουλ έχει χάσει τα 13 τελευταία μακριά από το «Άνφιλντ», στα οποία βρέθηκε να χάνει στο πρώτο 45λεπτο.

-Η τελευταία φορά που η Λίβερπουλ κέρδισε σε παιχνίδι πρωταθλήματος, ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ήταν το Φεβρουάριο του 2010, κόντρα στην Έβερτον.

-Η Τότεναμ είχε 183 επιτυχημένες πάσες σε σύνολο 219, στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Λίβερπουλ 157/
Keywords
Τυχαία Θέματα