Σουηδία: Θέλει ξανά τη μοναξιά στο ρετιρέ

22:21 11/7/2011 - Πηγή: 24wro
Να μείνει ξανά μόνη στο ρετιρέ της βαθμολογίας θέλει η πρωτοπόρος…
Χέλσινμποργκ που υποδέχεται την δυνατή Τζουργκάρντεν στο σημαντικότερο από τα δύο σημερινά ματς με τα οποία ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος.



AΪΚ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

ΑΪΚ: Στην 4η της διαδοχική νίκη στοχεύει η γηπεδούχος μετά το άνετο 3-1 στην έδρα της αντιπάλου της μόλις την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τους πρωτευουσιάνους καθώς θα απουσιάσει μόνον ο  λαβωμένος Οζκάν ενώ αμφίβολη για ανάλογη αιτία είναι η συμμετοχή
του Τουρίνα.

Χάλμσταντ: Στους φιλοξενούμενους ο βοηθός προπονητή Μάικλ Σβένσον είναι έτοιμος να ανακαλέσει τη …συνταξιοδότηση του και να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει την ομάδα του να βγει από το αγωνιστικό τέλμα που την κρατά ριζωμένη στον πάτο της βαθμολογίας. Η διοίκηση ανακοίνωσε ότι  οι πέντε Ισπανοί παίκτες που δοκιμάζονταν στο σωματείο δεν ικανοποίησαν και δεν πρόκειται να προχωρήσει η Χάλσταντ σε συμβόλαιο με κάποιον εξ αυτών. Θα απουσιάσει για τους φιλοξενούμενους  ο λαβωμένος Λούντμπεργκ.


Tips

*  Η AIK έχει τέσσερις νίκες έναντι δύο της αντιπάλου της στις έξι τους αναμετρήσεις τα τελευταία τρία χρόνια..

ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ


Χέλσινμποργκ: Έχει από χθες συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας την Έλφσμποργκ που έκανε το χρέος της χθες κόντρα στην Έρεμπρο. Η γηπεδούχος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν υπάρχουν νέα προβλήματα στο στρατόπεδο της μετά το ντέρμπι με την ίδια αντίπαλο την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας και μοναδική απουσία είναι αυτή του Αγιουμπά ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του επίσης λαβωμένου Μπουαουαζάν. 

Τζουργκάρντεν: Οι φιλοξενούμενοι δια στόματος και του τεχνικού τους  Μάγκνους Πέρσον διαμαρτυρήθηκαν μετά το τέλος του εντός έδρας 1-1 με την πρωτοπόρο αλλά παραδέχθηκε παράλληλα ο πρώτος ότι η Χέλσινμοργκ είναι η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει η δική του εφέτος.  Μοναδικό πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους η απουσία του Πατρόνεν που έχει υποστεί διάσειση.

Tips
•    Το γκολ που δέχθηκε από την σημερινή της αντίπαλο στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας ήταν το  μόλις τρίτο για τη Τζουργκάρντεν  στα τελευταία έξι ματς.
• Πέρυσι το αντίστοιχο παιχνίδι ήταν ισοπαλία 3-3  μία από τις τρεις που έχουν φέρει οι δύο ομάδες τα τρία τελευταία χρόνια ενώ στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους προηγείται στις νίκες η Τζουργκάρντεν με δύο έναντι μιάς της αντιπάλου της.




Πρόταση: Για όσους δεν είναι αρκετό το 1,39 που δίνει η 10Bet στον άσο στον αγώνα της ΑΪΚ με τη Χάλμσταντ η ίδια εταιρεία έχει το ασφαλώς πιο δελεαστικό 1,90 του over 2,75. Σ’ ότι αφορά στο ντέρμπι  στο «Ολιμπιά Στάντιον» εκεί επίσης θα πάμε σ’ ανάλογη επιλογή  και πιο συγκεκριμένα στο under 2,75 που δίνει 1,91 στην ίδια εταιρεία.
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα