ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Άφησε το παιδί της να πεθάνει στο σπίτι…

01:01 23/10/2013 - Πηγή: 24wro


Σοκ προκαλεί στην Τουρκία η υπόθεση μίας μητέρας γη οποία άφησε το μόλις δύο μηνών αγοράκι της μόνο στο σπίτι για...

εννέα ημέρες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η 34χρονη είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο και άφησε το παιδί της μέσα στο σπίτι προκειμένου να επισκεφτεί τους γονείς της στην επαρχία Χατάι.

«Η οικογένειά μου και ειδικά η μητέρα μου, με πίεζαν να περάσω μαζί τους κάποιες ημέρες. Αποφάσισα ότι δεν θα μπορούσα να αφήσω το παιδί μου με κανέναν. Οπότε σκέφτηκα ότι θα μείνω στην Χατάι για ένα διήμερο και θα επιστρέψω», είπε
η 34χρονη στην απολογία της, σύμφωνα με την Hurriett. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένειά της ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη του παιδιού και μάλιστα είχε εκφράσει την αντίθεσή της στην απόφασή της να ξαναπαντρευτεί, μετά την αποτυχία που είχε ο πρώτος της γάμος.

«Έμεινα έγκυος με τον σύντροφό μου, ο οποίος είναι αστυνομικός. Έμαθα για την εγκυμοσύνη μου πολύ αργά. Είχα αμφιβολίες για το εάν θα το κρατούσα ή όχι. Δεν ήξερα πως να εξηγήσω τι είχε συμβεί στην οικογένειά μου. Παρότι φοβόμουν, αποφάσισα να φέρω το αγοράκι μου στον κόσμο», είπε η 34χρονη.

Η μητέρα συνελήφθη όταν μετέφερε το άψυχο σώμα του παιδιού της στο νοσοκομείο, όπου μάλιστα είπε στους γιατρούς ότι δεν πίστευε ότι ήταν νεκρό. Οι γιατροί ανέφεραν ότι το παιδάκι είχε πεθάνει περίπου τρεις ημέρες πριν. Η μητέρα κρατείται από τις Αρχές της Τουρκίας.

trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα