ΣΟΚ: Τσιτάχ κατασπάραξε 60χρονη τουρίστρια!

06:42 5/5/2012 - Πηγή: 24wro

Και μόνο οι φωτογραφίες σοκάρουν! ...

Μια 60χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τσιτάχ τα οποία την δάγκωναν με μανία στο λαιμό και σε όλο της το σώμα…
Η Violet D’ Mello από το Aberdeen, είχε πάει διακοπές με τον άντρα της όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.
Η 60χρονη μπήκε σε ένα περιφραγμένο πάρκο στην πόλη του Ειρηνικού Ωκεανού στο Port Elizabeth, που με άγρια ζώα. Μάλιστα οι τουρίστες μπορούν να χαϊδεύουν τα ζώα.
Τότε ξαφνικά ένα τεράστιο τσιτάχ
την έριξε στο έδαφος και άρχισε να την δαγκώνει στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα.
Η Violet D’ Mello που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ακριβώς μετά το περιστατικό σημείωσε «Την μια στιγμή ήμουν πολύ κοντά στα τσιτάχ και το χάιδευα και την άλλη μου κατασπάραξε το κεφάλι….
Έπεσα στο έδαφος και έκανα ότι ήμουν νεκρή ενώ εκείνο μου δάγκωνε τα πόδια και το στομάχι.»
Μια εργαζόμενη στο εν λόγω πάρκο προσπάθησε να απομακρύνει το δεύτερο τσιτάχ που πλησίαζε την Violet D’ Mello, την ώρα που το πρώτο συνέχιζε να επιτίθεται στην Σκωτσέζα.
Μόνο όταν μια ομάδα από επισκέπτες επενέβησαν κατάφεραν να απομακρύνουν τα δύο άγρια ζώα, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη της άτυχης γυναίκας.
Αυτές τις φωτογραφίες που καταγράφουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 60χρονη, τις τράβηξε ο σύζυγός της ο οποίος βρισκόταν έξω από τον περιφραγμένο χώρο με τα άγρια ζώα.
Εντωμεταξύ εκτός από την 60χρονη μικροτραυματισμούς είχαν και όσοι την βοήθησαν .
Πάντως ο διευθυντής του πάρκου, Mike Cantor, που έχει μεγαλώσει τα τσιτάχ από όταν ήταν μωρά επισημαίνει πως δεν έχουν βίαιη συμπεριφορά και πως στην πραγματικότητα ήθελαν να παίξουν...
Keywords
Τυχαία Θέματα