ΣΕΒ: Επαφές Δασκαλόπουλου με Ρομπάι, Μπαρόζο, Ρεν

20:28 25/6/2012 - Πηγή: 24wro
Συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής...
Ένωσης Herman van Rompuy, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής José Manuel Barroso και τον Επίτροπο για τα οικονομικά θέματα... Olli Rhen θα έχει αύριο (Τρίτη, 26.6.2012) ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, στο πλαίσιο της παρουσίασης των θέσεων της κορυφαίας ευρωπαϊκής εργοδοτικής οργάνωσης BusinessEurope, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της 28ης και 29ης Ιουνίου 2012.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ θα τονίσει πως έχει έρθει η ώρα να αρθεί κάθε αβεβαιότητα στις σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Ε.Ε. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο αν η Ευρώπη αναγνωρίσει την ανάγκη να λάβει τις μεγάλες και τολμηρές αποφάσεις που απαιτούνται για να διασωθεί το ευρωπαϊκό εποικοδόμημα.

Παράλληλα, η Ελλάδα πρέπει να συμφωνήσει άμεσα με την Ευρώπη ένα αναθεωρημένο πλαίσιο δράσεων, που θα εξασφαλίζει την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη υλοποίηση των αναγκαίων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων σε συνδυασμό με την ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της λιτότητας και της συνεχιζόμενης ύφεσης για την ελληνική κοινωνία και οικονομία.
Keywords
Τυχαία Θέματα