Σ.ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ: Βρήκε παρηγοριά στη... Φραντσέσκα

00:46 12/11/2011 - Πηγή: 24wro

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, λέει ο ελληνικό λαός και μάλλον ταιριάζει γάντι...



στον απερχόμενο Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που ακόμη και την παραμονή της κρίσιμης ψηφοφορίας στη Βουλή αναζήτησε τη γυναικεία συντροφιά.

Έτσι, λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας, η Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία φημολογείται ότι είχε συμμετοχή και bunga bunga, εισήλθε στην πρωθυπουργική κατοικία απ’
όπου αποχώρησε το επόμενο πρωινό στις 10. Η 26χρονη καλλονή, πρώην κορίτσι της τηλεόρασης, όπως δημοσίευσε και η βρετανική Telegraph, έχει γίνει σύμβουλος του κόμματος του Καβαλιέρε, Λαός της Ελευθερίας.



Κι αν η νεαρή γυναίκα φημολογείται ότι είχε ερωτική σχέση με τον Ιταλό Πρωθυπουργό, εκείνος διατεινόταν ότι επί δύο χρόνια είχε σχέση... σοβαρή με μία κυρία ανώνυμη μέχρι και σήμερα μετά το διαζύγιό του με τη Βερόνικα Λάριο που κράτησε 20 χρόνια. Μάλιστα, όπως είπε ο Σίλβιο η κοπέλα του δεν θα του επέτρεπε να κάνει bunga bunga πάρτι ούτε να προβεί σε οποιουδήποτε είδους απρέπεια.



Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, που αναδημοσιεύει κείμενο του Il Messagero, η Φραντσέσκα, σε ερώτηση της εφημερίδας αν είναι το κορίτσι του Καβαλιέρε αρνήθηκε να απαντήσει, ενώ τόνισε πως η άφιξή της στο Παλάτσιο Γκρατσιόλι δεν είναι κα΄τι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται, ενώ υπογράμμισε ότι ο Μπερλουσκόνι είναι ένας άνθρωπος μοναδικός για τον οποίο αισθάνεται στοργή. «Οι επικριτές του απλώς τον ζηλεύουν... Η πολιτική δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν», συμπλήρωσε η Ιταλίδα καλλονή.


Keywords
Τυχαία Θέματα