Σάντσες: Ήρθα για να μάθω

19:30 25/7/2011 - Πηγή: 24wro
Απόλυτα χαρούμενος για την επιλογή του...
να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα είναι ο Αλέξις Σάντσες.


Το μεταγραφικό σίριαλ της περίπτωσης του Αλέξις Σάντσες με την Μπαρτσελόνα, είχε θετική κατάληξη για τους «μπλαουγκράνα» και τον Χιλιανό επιθετικό.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ουντινέζε παρουσιάστηκε από τους Καταλανούς και στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε ότι θα μάθει αρκετά από τους νέους συμπαίκτες του.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Εδώ μπορώ να γίνω καλύτερος, γιατί αγωνίζονται οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές και μπορούν να μου μάθουν
αρκετά», είπε αρχικά ο Χιλιανός επιθετικός.
«Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει σε ακόμα περισσότερους τίτλους. Είναι μακράν η καλύτερη ομάδα του κόσμου», συνέχισε ο Αλέξις Σάντσες.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπου είπε: «Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις με κανέναν, αλλά ο Ρονάλντο είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου».
Τέλος σχετικά με το ποιος τον έπεισε να αποδεχτεί τους πρωταθλητές Ευρώπης, έκανε ειδική μνεία στον τεχνικό της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα. «Με πήρε τηλέφωνο και για εμένα αυτό ήταν το σημαντικότερο. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση και μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά», κατέληξε ο 22χρονος επιθετικός.
onsports.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα