Σ. ΣΩΠΗΛΗΣ: Πρωταθλητές τον Απρίλιο

13:38 6/2/2012 - Πηγή: 24wro
Την πίστη του για το ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Στράτος Σωπήλης...
Το μέλος του Δ.Σ. του «τριφυλλιού» μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Λεβαδειακό, ενώ στη συνέχεια δεν παρέλειψε να ζητήσει ενότητα στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.
Αρχικά, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη», ο κ. Σωπήλης, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός γνώρισε το Σάββατο μια αναπάντεχη
ήττα. Όμως, ο τερματισμός του δρομολογίου αυτού είναι η 22α Απριλίου στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα μας περιμένει ο τίτλος του πρωταθλητή».
Στη συνέχεια, ο έμπειρος παράγοντας, σχολίασε:«Δεν είναι ώρα για κριτική, αλλά για αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Όλοι, στο ποδοσφαιρικό τμήμα μας, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι πρέπει να γίνει ούτως ώστε να επανέλθει γρήγορα ο Παναθηναϊκός στις γνωστές του επιτυχίες. Μην ξεχνάμε, δεν χάθηκε ο πόλεμος, αλλά απλά μια μάχη. Παράλληλα, θα πρέπει όλοι να αναλογιστούμε πως ξεκίνησε η χρονιά και παρόλο τους εξωγενείς αγωνιστικούς και μη αρνητικούς παράγοντες, η ομάδα παραμένει πρώτη στα 2/3 του πρωταθλήματος».
Τέλος, ο κ. Σωπήλης, ζήτησε ενότητα από τον λαό των «πρασίνων»: «Παραμένουμε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, διοίκηση-τεχνικό τιμ-παίκτες-κόσμος. Άφησα τελευταίο τον πράσινο λαό μας που για άλλη μια φορά είχε συγκλονιστική παρουσία. Μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων μας έδειξε αξιοθαύμαστη ωριμότητα σε κάποιες από τις προκλήσεις που δέχθηκαν, αλλά οφείλω να πω ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι η προσπάθεια που θα γίνεται από τους αντιπάλους είναι γνωστή σε όλους».

sportaction.gr
Keywords
Αναζητήσεις
σαπιλης στρατος
Τυχαία Θέματα