Ραντεβού; Τι είναι αυτό;

11:00 10/7/2011 - Πηγή: 24wro
Είναι αυτό που έχετε αντικαταστήσει με το «σειρά σου να πλύνεις τα πιάτα» ή «έχω πολλή δουλειά απόψε» και...
άλλα συναφή.


Στη δουλειά σας είστε πολύ καλή στον προγραμματισμό, στην οργάνωση, στην τάξη και στη συνέπεια. Μπράβο σας. Βάλτε τώρα και ένα ρομαντικό ραντεβού στο πρόγραμμά σας γιατί ξεχάσατε να το χωρέσετε και αυτό δεν είναι καλό.

Διαλέξτε βράδια ή Σαββατοκύριακα που βολεύουν και τους δυο σας και σχεδιάστε το ραντεβού σας μια ο ένας μια ο άλλος. Απλώς ενημερώστε ο εκάστοτε διοργανωτής τον άλλο τι να φορέσει ή τι να πάρει
μαζί του.

Διασκεδάστε το κιόλας λέγοντάς του π.χ. να πάρει μαζί του μόνο μαγιό και πετσέτα θαλάσσης ενώ έχετε κατά νου να πάτε για ορειβασία (αλλά φροντίστε να πακετάρετε τα απαραίτητα στη βαλίτσα του). Δε χρειάζεται να είναι μεγαλόπνοα τα σχέδιά σας. Ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να γίνει ακόμα και στην τραπεζαρία σας (και στον καναπέ σας μην σας πω) με πίτσες και DVD, όχι απαραίτητα με κάποιο περίπλοκο μενού και σε κυριλέ τοποθεσία. Μια βραδιά DVD με όλα τα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς ή με όλα τα sequels του Star Trek (δεν έχει σημασία αν τα βαριέστε θανάσιμα, είναι η ώρα να ανακαλύψετε τι στο καλό τους βρίσκει), είναι εξίσου όμορφη και ρομαντική. Αγοράστε εισιτήρια και συνοδεύστε τον στο γήπεδο όταν παίζει η ομάδα του (αφήνοντας την γκρίνια μακριά από τις κερκίδες) και εκπλήξτε τον ευχάριστα. Ό,τι και να κάνετε σε καλό θα σας βγει αφού το νόημα του ραντεβού σας είναι το να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί, να διασκεδάσετε και να μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά σας.

Τι να μην κάνετε; Να μην του υπενθυμίζετε διαρκώς και ακατάπαυστα το πόσο ΔΕΝ είναι ρομαντικός. Αν έχετε ανάγκη από αυτή τη ρομαντζάδα που κάπου έχασε το δρόμο της και χάθηκε γίνετε εσείς το καλό παράδειγμα και ευχηθείτε να το ακολουθήσει. Αν, π.χ. επιθυμείτε να σας αγοράζει που και που λουλούδια αλλά δεν το κάνει ποτέ πάρτε του μια ανθοδέσμη και προσφέρετέ του τη χωρίς υπονοούμενα. Αν θυμώνετε και απογοητεύεστε κάθε φοράει που δεν σας φιλάει παθιασμένα όταν ανοίγει την πόρτα να φύγει μην διαμαρτύρεστε.

Τρέξτε και φυτέψτε του ένα πελώριο φιλί χαμογελώντας. Και να είστε σίγουρες πως θα ανταποκριθεί.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα