Ράλι Ακρόπολις 2012

00:12 2/4/2012 - Πηγή: 24wro
Οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του 6ου φετινού αγώνα του Παγκοσμίου...
Πρωταθλήματος Ράλι που θα διεξαχθεί στη χώρα μας από τις 24-27 Μαΐου 2012, βρίσκονται στο απόγειο.

Οι οργανωτές με παρακαταθήκη την άριστη οργάνωση των προηγούμενων χρόνων έχουν βάλει σα στόχο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους φέτος. Ο αγώνας θα έχει ξανά επίκεντρο την πόλη του Λουτρακίου ενώ την τηλεοπτική κάλυψη έχει αναλάβει η EBU (European Broadcasting Union) μέλος της οποίας είναι η ΕΡΤ
από τις συχνότητες της οποίας θα προβληθεί και φέτος ο εθνικός μας αγώνας.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, παρέστη και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος. Μιλώντας έδειξε να κατανοεί πλήρως τη σημασία του Ράλι Ακρόπολις στην προβολή της χώρας μας διεθνώς ενώ ξεκαθάρισε πως η στήριξη της πολιτείας θα γίνει μέσω χορηγίας από τον ΟΠΑΠ και προβολής από την ΕΡΤ: «Αν κάπου βλέπουμε μια αξία και μπορούμε να επενδύσουμε σ' αυτό, το κάνουμε. Ειδικότερα όταν βλέπουμε ότι δίπλα σ' αυτό που γίνεται υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται γι' αυτό που κάνουν. Όταν αυτό στο οποίο επενδύουμε έχει προστιθέμενη αξία, το κράτος έρχεται ως αρωγός».

Από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων, με τον οποίο ξεκινά συνεργασία σε επίπεδο διοργάνωσης και προβολής, χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), κ. Παναγιώτα Ψαράκη.

Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή του ντοκιμαντέρ του Ράλλυ Ακρόπολις, την παραγωγή του οποίου ανέλαβε η εταιρεία Boo Productions και τη σκηνοθεσία η κ. Βίκυ Βελλοπούλου, νικήτρια του σχετικού περυσινού διαγωνισμού με θέμα την εξεύρεση σκηνοθέτη για την υλοποίηση του ντοκιμαντέρ. Πρόκειται για μία παραγωγή που εστιάζει «πίσω από τις κάμερες», στον τρόπο δηλαδή που στήνεται το Ράλι Ακρόπολις, αλλά και στη σημασία του τόσο για τους οργανωτές όσο και για τους θεατές.

Στην επίσημη ιστοσελίδα www.acropolisrally.gr έχει αναρτηθεί το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Ράλι Ακρόπολις. Επιπλέον, από αύριο και μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου διενεργείται ψηφοφορία για την κατηγορία «Συνοδηγοί», που θα πλαισιώσει τις ήδη υπάρχουσες στο Hall of Fame του Ράλι Ακρόπολις.

Φέτος δεν θα υπάρξει νυχτερινή ειδική διαδρομή ενώ ακόμη είναι άγνωστο αν θα υπάρξει απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της Power Stage. Επιπλέον ο αγώνας θα προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

O Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλος Γερουλάνος συνομιλεί με τον πρόεδρο της ΕΛΠΑ κ. Βασίλη Δεσποτόπουλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα