Πυρκαγιές σε Πρέβεζα και Αγρίνιο... Σε ύφεση η φωτιά στην Κεφαλονιά

17:30 3/9/2011 - Πηγή: 24wro
Νέα πύρινα μέτωπα σε Θέρμη, Αγρίνιο αλλά και Πάργα...
Σε εξέλιξη η φωτιά στην Κεφαλονιά.
Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Τριάδι Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Στη μάχη της κατάσβεσης συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 25 άτομα πεζοπόρο και δύο αεροσκάφη που κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο. Στην περιοχή βρίσκεται πεδίο βολής και βάση καυσίμων του στρατού που δεν απειλήθηκαν.


Φωτιά μαίνεται και σε δασική έκταση στην περιοχή Νάρκισσος, στην Πάργα της Πρέβεζας. Τη μάχη με τις φλόγες δίνουν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 8 άτομα πεζοπόρο και 2 αεροσκάφη.

Στις φλόγες και αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Λιαγκέικα Αγρινίου, στην Αιτωλοακαρνανία. Επιχειρούν 11 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 18 άτομα πεζοπόρο και ένα αεροσκάφος

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 23.30 χθες το βράδυ, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή Αγία Ειρήνη, στην Σάμη της Κεφαλονιάς.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή και επιχειρούν 25 άνδρες της Πυροσβεστικής με 12 οχήματα, και 4 ομάδες πεζοπόρο τμήμα.

Τέλος, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τη μία το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Αρκαλοχώρι στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο σημείο επιχειρούν ακόμη 6 πυροσβέστες, 3 οχήματα,1 ομάδα πεζοπόρο και 1 ελικόπτερο.
Keywords
Τυχαία Θέματα