Ψάχνετε δουλειά; Σχολή για μπάτλερ

02:52 1/12/2012 - Πηγή: 24wro

Κάτι οι βρετανικές σειρές εποχής όπως το Downtown Abbey κάτι η νέα γενιά...

δισεκατομμυριούχων που αναζητά εναγωνίως τρόπους να ανεβάσει το πρεστίζ της, τα δύο τελευταία χρόνια η ζήτηση για Βρετανούς μπάτλερ έχει ανέβει στα ύψη. Πλούσιοι από κάθε γωνιά του πλανήτη γοητεύονται από τις συνήθειες της βρετανικής αριστοκρατίας του περασμένου αιώνα και σπεύδουν να προσλάβουν έναν μπάτλερ που θα δώσει την απαραίτητη αριστοκρατική χροιά στον καθημερινό τους βίο.

Το Bespoke Bureau είναι το γραφείο που αναλαμβάνει
να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς μπάτλερ και να τους αποκαταστήσει επαγγελματικά. Μέσα στο 2012 βρήκε δουλειά σε 430 μπάτλερ, αριθμός ο οποίος διπλασιάστηκε φέτος και τετραπλασιάστηκε συγκριτικά με το 2010.

Η μεγαλύτερη ζήτηση προέρχεται από την Κίνα, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή και στις σχολές μπάτλερ οι θέσεις είναι κλεισμένες μέχρι του χρόνου. Και είναι φυσικό καθώς ο μισθός ενός καλού μπάτλερ μπορεί να φτάσει τις 150.000 λίρες. Όπως λένει οι ειδικοί εκπαιδευτές, δεν μπορεί ο καθένας να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα, καθώς είναι μια απαιτητική δουλειά. Οι μπάτλερ πρέπει να μάθουν να οργανώνουν τη ζωή του εργοδότη τους και να έχουν μια διακριτική παρουσία στο σπίτι όπου εργάζονται, πάντα με το χαμόγελο στο στόμα.

moneypro.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα