Πρόβα τελικού για Ολυμπιακό

14:56 22/4/2012 - Πηγή: 24wro
Με τον αέρα του πρωταθλητή κόντρα στον Ατρόμητο...
Τη νίκη με την οποία θα ολοκληρώσει με επιτυχία τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Το ερχόμενο Σάββατο οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Ολυμπιακό
Στάδιο και οι Πειραιώτες θέλουν να δείξουν σήμερα ότι είναι το απόλυτο αφεντικό, ενώ είναι μία καλή ευκαιρία να… κόψουν τα πόδια των αντιπάλων τους ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στην «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου και Μαρκάνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ορμπάιθ και ο Φέισα, ενώ την επιτελική τριάδα θα αποτελέσουν οι Μιραλάς, Μακούν και Φετφατζίδης. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντιόγο.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Μόνχε και Φουστέρ. Εκτός έμειναν οι Τζεμπούρ, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς και Χολέμπας.
Η παράδοση στην έδρα του Ατρομήτου
Υπέρ του Ολυμπιακού είναι η προϊστορία των αγώνων στην έδρα του Ατρομήτου. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες μετρούν οχτώ νίκες έναντι δύο που έχουν μέσα στην έδρα τους οι Περιστεριώτες. Μάλιστα, στους δέκα αγώνες που έχουν παιχθεί στο Περιστέρι τα γκολ είναι δεκατέσσερα ενεργητικό και επτά παθητικό για τους «ερυθρόλευκους».
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)
10/04/2011 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1 (22' Σφακιανάκης, 37' Αναστασάκος, 53' Καμαρά - 34' Μοντεστό)
31/10/2009 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1 (80΄ Όσκαρ)
02/12/2007 Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-3 (90'+ Κορακάκης - 11' Στολτίδης, 31' Λούα Λούα, 71' Κοβάσεβιτς)
Keywords
Τυχαία Θέματα