Προκριματικά Euro: Ντέρμπι κορυφής για τους Πορτογάλους

09:15 4/6/2011 - Πηγή: 24wro
Το κρισιμότερο παιχνίδι του ομίλου της δίνει η Πορτογαλία κόντρα στη Νορβηγία...
που με άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα βλέπει τη πρώτη θέση να είναι ένας στόχος που απομακρύνεται διαρκώς.


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Πορτογαλία: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου, ισοβαθμώντας με τους Δανούς, έχοντας από 7 πόντους. Μόνη πρώτη η Νορβηγία, με 10 βαθμούς. Αυτό από μόνο του μαρτυρά τη σημασία του αγώνα, ειδικά για τους Πορτογάλους, αφού αν δεν νικήσουν, όχι
μόνο θα απομακρυνθούν από τη Νορβηγία, αλλά ενδεχομένως να μείνουν και τρίτοι, αν νικήσουν οι Δανοί. Πάντως, η ομάδα του Κριστιάνο δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο εντυπωσιακό 4-0 επί των πρωταθλητών κόσμου, Ισπανών! Έστω κι αν οι «φούριας ρόχας» παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές και ο αγώνας ήταν φιλικού χαρακτήρα. Ο προπονητής Μπέντο, φαίνεται να έχει βρει την κατάλληλη ομάδα και δεν αντιμετωπίζει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.

Νορβηγία: Απρόσμενα καλή πορεία για τους Νορβηγούς που παραμένουν αήττητοι στον όμιλό τους, έχοντας δεχθεί μόλις τρία τέρματα σε τέσσερα ματς. Ο γερο-Όλσεν ξέρει καλά τα κατατόπια και μάλλον έτσι εξηγούνται οι δηλώσεις που έκανε παραμονή του ματς: «Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, κάτι που το έδειξαν και κόντρα στην Ισπανία με το 4-0». Προφανώς ο Όλσεν θέλει να αποφορτίσει τους παίκτες, αφού ίσως να μην μπορούν να δεχθούν την πίεση ενός τέτοιου αγώνα. Με ισοπαλία, οι Νορβηγοί μέχρι και τούμπες θα κάνουν!

Τips:

*Τα 7 τελευταία ματς της Νορβηγίας είχαν γκολ από το ημίχρονο, όπως και τα 5 πιο πρόσφατα της Πορτογαλίας.
*9 φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν, με την Πορτογαλία να μετράει 6 νίκες και την Νορβηγία μόλις μία. Αυτήν, στο Όσλο!
*Από τον Φεβρουάριο έχει να σκοράρει ο Κάριου.

Η πρόταση: Δύσκολες στιγμές για τους Νορβηγούς στη Λισσαβώνα. Ο «τελικός» θα έχει την κατάληξη που θέλουν οι Πορτογάλοι και θα έρθει ο άσος! Καλή επιλογή και το να έχουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα