Προφητεια του 1806 συνδεεται με τα γεγονοτα σημερα.

21:02 2/8/2012 - Πηγή: 24wro


Το άρθρο περιλάμβανει μία προφητεία του 1806 με τα ακόλουθες προβλέψεις, που...
κατά την γνώμη μου χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής:
Κεφ. Ζ’ συμβαίνει φθορά δια ξηράς και δια θαλάσσης.
Κεφ. Η’ εις τας 18 μαρτίου θέλουν αυξήσει οι αιματώδεις πόλεμοι και νικαι.
Κεφ. Θ’ εις τας 8 ιουλίου συμβαίνουν δύο ανήκουστοι πόλεμοι.
Κεφ. Ι’ εις τας 12 αυγούστου, ανυπόφορος ζεστή γενησεται.
Κεφ. Ία’ εις τας 18 δεκεμβρίου χάνεται το ήμισύ της ανθρωπότητος.
Κεφ. Ιβ’ θέλει εκλεχθή ένας Βασιλεύς από το ημπεριον.
Τα άνωθεν ελήφθησαν εκ τινός χειρόγραφου παλαιού
εκ της ι. Μ. Κωσταμονιτου κατά μήνα αύγουστον 1897Το σημαντικό είναι πως είναι η πρώτη προφητεία που δίνονται ημερομηνίες σε γεγονότα με αλληλουχίες. Πότε μπορεί θα γίνουν αυτά; Αν κάνουμε μία παραδοχή, και αντιστοιχία γεγονότων, σύμφωνα με τα κεφάλαια της προφητείας θα διακρίνουμε με θαυμασμό αλλά και φρίκη τα ακόλουθα:

Κεφ ζ' = σεισμός & τσουνάμι στην Ιαπωνία !
Κεφ η' = 18/3 ξεκίνησε ο πόλεμος στη Λιβύη !
Κεφ θ' = όπως έχει πει και ο βατοπεδινός μην ξεχνάμε ότι ο πόλεμος με την τουρκία θα ξεκινήσει ήμερα παρασκευή για 5 μήνες θα πολεμούν στην κωνσταντινούπολη & αυτό κολλάει χρονικά με το κεφ ία' (8/7 φέτος 2011 είναι παρασκευή)
Κεφ. ι = ανυπόφορη ζεστή (λογικά μπορεί να έχει σχέση με "πρώτον σάλπισμα υπό του πρώτου Αγγέλου, χαλάζι, φωτιά και αίμα έπεσε στην γην και το τρίτον της γης κατεκάη όπως και το τρίτον του φυτικού βασιλείου. " θα δούμε...)
Κεφ ία' = ολοκλήρωση των πρώτων 5 μηνών και μετά γ ' παγκοσμιος πόλεμος οπού όπως αναφέρει η αποκάλυψη θα χαθεί το 1/3 της ανθρωπότητας
κεφ ιβ = αναφέρει ο βατοπεδινος ότι θα σταματήσει ξαφνικά ο πόλεμος και θα υποδειχτεί βασιλιάς από τον θ ε ο !
Τα δεδομένα κατά τις εκτιμήσεις μου δείχνουν ότι μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή ενός παγκόσμιου πολέμου Ειδικότερα θα έλεγα ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαστε ζωντανοί μάρτυρες της αρχής του 3ου παγκόσμιου πολέμου που θα γραφτεί στην ιστορία. Ας πάρουμε τα γεγονότα με την σειρά:
Οι Ειδήσεις δεν κρύβουν πλέον ότι τo ΝΑΤΟ παρουσιάζει ρήγματα μεταξύ των μελών.
H Τουρκία φέρεται "χολωμένη" ως υποψήφια ηγέτιδα χώρα του μουσουλμανικού κόσμου,με τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ και δεν μπορεί να συναινέσει με τις επιθέσεις.
(είναι νωπό το Αίμα ακόμη… είχε πει ο γέροντας Παϊσιος) .H Γερμανια απέχει συνειδητά,που σημαίνει ότι αμφισβήτει πλέον ανοιχτά το ηγετικό προφίλ που έχτισε η Γαλλία μέσω αυτής της σύραξης,που κατ επέκταση μπορεί να σημάνει ενδεχόμενη ρήξη και στο εσωτερικό-οικονομικό κομμάτι της Ε.Ε.
H ΡΩΣΙΑ απέχει δηλώνοντας την βαθιά της λύπη το ίδιο κάνει και η ΚΙΝΑ.

H ΙΑΠΩΝΙΑ,πρόσφατα χτυπημένη από την θεομηνία και τα πυρηνικά,συντασεται με τον άξονα των ΓΑΛΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,που συμαινει ότι η γείτονας και με πάμπολλα προβλήματα μεταξύ τους, ΡΩΣΙΑ είναι στο απέναντι στρατόπεδο. .
ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΧΩΡΙΣΤΙΚΑΝ. Δημιουργούνται οι άξονες

Όπως Προβλέπει ένας θνητός νους που έχει μελετήσει την ιστ
Keywords
Τυχαία Θέματα