Προεκλογικός πυρετός στο Τwitter

19:20 5/5/2012 - Πηγή: 24wro
Μια ανάσα πριν από τις εκλογές, οι Έλληνες celebrities... σχολιάζουν, αγανακτούν, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από το Τwitter.

Σάκης Ρουβάς (sakisrouvas): «Με πιο δικαίωμα οι πολιτικοί μου στέλνουν μηνύματα στο κινητό μου Χωρίς να τους το έχω δώσει εγώ; Και ποιος τους το έδωσε παρακαλώ!».

Γιώργος Τσαλίκης (Tsalikisgiorgos): «Εκλογές σε λίγες ώρες. Ελάχιστα πρόσωπα εμπιστεύομαι, πρόσωπα τα όποια γνωρίζω προσωπικά. Άρα αύριο ψηφίζω πρόσωπα. Όχι παρατάξεις».

Έλλη Κοκκίνου (ElliKokkinou):
«Ποιός θα μαζέψει άραγε μετά τις εκλογές, όλα τα διαφημιστικά έντυπα με τα μούτρα των υποψηφίων, από τα σπίτια μας; Εεεεεε;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή (stam_tsimtsili): «Η αντίστροφη μέτρηση για το προεκλογικό παραβάν είναι γεγονός ... Άντε να δούμε τι θα μας ξημερώσει η Δευτέρα!»

Αγγελική Ηλιάδη (Aggeliki_iliadi): «”Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση"....τουλάχιστον μας προειδοποιούν.....να έχουμε το περιθώριο να αλλάξουμε κανάλι....αλλεργία στα ψέματα».

Ηλίας Ψινάκης (iliaspsinakis): «Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό... είναι πολιτικό! Είμαστε όλοι πλέον ειδοποιημένοι και θα είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι μας συμβεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα