Πρέσινγκ σε άμυνα και επίθεση για την Εθνική

13:43 24/5/2012 - Πηγή: 24wro
Πολύ πίεση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση ήταν το ζητούμενο του Φερνάντο Σάντος στη... σημερινή (24/05) προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στην Αυστρία. Η προπόνηση κράτησε για περίπου 1,5 ώρα και αφιερώθηκε στην τακτική σε άμυνα και επίθεση. Η άμυνα δούλεψε στη ζώνη και το πρέσινγκ, ενώ η επίθεση στο πρέσινγκ και το τελείωμα των φάσεων.
Στην προπόνηση της Εθνικής έγινε και ένα διπλό. Στη μία ομάδα, ο Σάντος επέλεξε τους Σηφάκη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο (κεντρικοί αμυντικοί),
Χολέμπας (αριστερά), Τοροσίδη (δεξιά), Τζιόλη (αμυντικό χαφ), Φωτάκη, Καραγκούνη (κεντρικά χαφ), Νίνη (αριστερά), Σαμαρά (δεξιά) και Σαλπιγγίδη.
Στην άλλη ομάδα ήταν οι Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κατσουράνης (κεντρικοί αμυντικοί), Τζαβέλλας (αριστερά), Μανιάτης (δεξιά), Μάκος (αμυντικό χαφ), Κονέ, Λυμπερόπουλος (κεντρικά χαφ), Φετφατζίδης (αριστερά), Φορτούνης (δεξιά) και Γκέκας (κορυφή).
Για ακόμη μια μέρα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και όπως σας ενημέρωσε το Onsports βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας και στο τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμος.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα