Πρεμιέρα... Κάρολ

14:13 29/1/2012 - Πηγή: 24wro
Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Κυριακή ο Ρόι Κάρολ. Ο έμπειρος πορτιέρο, φόρεσε τα… κόκκινα και έδωσε το παρών στον αγωνιστικό χώρο των εγκαταστάσεων του Ρέντη, γνωρίζοντας παράλληλα και τους νέους του συμπαίκτες.
Ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας θα είναι στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ,
καθώς το δελτίο του δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα και έτσι, εκτός απροόπτου, θα πάρει τη θέση του Σήφη Δασκαλάκη στην αποστολή του πρωταθλητή Ελλάδας, μετά την αποδέσμευση και του Φράνκο Κοστάντσο.
Στα υπόλοιπα νέα της προπόνησης, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ευχάριστα νέα ήρθαν και πάλι από τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας, με εξαίρεση το δίτερμα.
Παράλληλα, ο Βασίλης Τοροσίδης, ακολούθησε έντονο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, ενώ… ρεπό είχαν πάρει οι Ρέφικ Τζεμπούρ και Νταβίντ Φουστέρ, οι οποίοι αναμένεται να συνεχίσουν τη Δευτέρα το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα