Πρέμιερ Σκωτίας: Τεστ για την πρωτοπόρο

13:45 30/4/2011 - Πηγή: 24wro
Kόντρα στην ικανή για ζημιές Μάδεργουελ δοκιμάζεται εκτός έδρας....
η πρωτοπόρος του σκωτσέζικου πρωταθλήματος Ρέιντζερς η οποία με νίκη έχει την  ευκαιρία να αποκτήσει έστω και προσωρινά απόσταση ασφαλείας από την αιώνια αντίπαλο Σέλτικ (που όμως θα έχει δύο ματς λιγότερο).


ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ: Στους γηπεδούχους πιθανότατα θα απουσιάσει ο πλάγιος μπακ Στίβεν Σόντερς που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Αλλά κατά τα άλλα στο στρατόπεδο της Μάδεργουελ δεν θα υπάρχουν προβλήματα με τους Στίβεν Τζένινγκς και Κρις Χάμφρεϊ να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν
έπειτα από την απουσία του στο ματς κόντρα στη Χαρτς εξ αιτίας τραυματισμού. Είναι αήττητη στα τελευταία της τέσσερα  ματς με απολογισμό στο διάστημα αυτό  δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.Δεν έχει άλλο κίνητρο πέραν του να εξασφαλίσει την 5η θέση.


ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Στην κάτοχο του τροπαίου δεν υπάρχουν νέα προβλήματα αλλά ο Λι ΜακΚάλοχ που βρίσκεται στον προθάλαμο της επιστροφής από τραυματισμό θεωρείται απίθανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Γουόλτερ Σμιθ που εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεση του τους μακροχρόνια λαβωμένους Μπάρτλεϊ, Βάις και Μπρόαντφουτ. Παράλληλα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέιμι Νες που αποχώρησε κατά την διάρκεια του πρόσφατου αγώνα κόντρα στη Σεν Μίρεν εξ αιτίας κράμπας. Η εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σέλτικ την Κυριακή του Πάσχα έβαλε τέλος σ’ ένα σερί πέντε διαδοχικών νικών για τους «διαμαρτυρόμενους» που θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν τέσσερις βαθμούς από την αιώνια τους αντίπαλο η οποία ήδη έχει ένα ματς λιγότερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τρεις προηγούμενες εφετινές τους αναμετρήσεις η Ρέιντζερς έχει ισάριθμες νίκες με απολογισμό 14 γκολ υπέρ και μόλις δύο κατά.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ: Στους γηπεδούχους αμφίβολη εξ αιτίας τραυματισμού είναι η παρουσία του Άντριου Κονσταντίν που κτύπησε στην προπόνηση και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Κρεγκ Μπράουν ο οποίος δεν  μπορεί να στηριχθεί και στους επίσης λαβωμένους Πολ Χάρτλεϊ, Ρόρι ΜακΆρντλ, Ντάιβιντ ΜακΝάμι καθώς και τους μακροχρόνια τραυματίες Γιόαν Φόλι, Ντάρεν Μάκι και τον Φρέιζερ Φίβι ο οποίος επέστρεψε μεν στις προπονήσεις αλλά δεν είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ουραγό Χάμιλτον έβαλε τέλος σ’ ένα σερί πέντε ματς με ισάριθμες ήττες.

ΙΝΒΕΡΝΕΣ: Στους φιλοξενούμενους τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Ρίτσι Φόραν αλλά αντίθετα εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν οι Ρος Τόκελι και Στίουαρτ Νταφ. Παραμένουν μακροχρόνια λαβωμένοι οι Τζόνι Χέις, Ντέιβιντ Πρόκτορ, Ντάνι Σάντσεζ και Γκρέιαμ Σίνι. Είναι αήττητη στα τελευταία της τρία ματς ενώ στα έξι πιο πρόσφατα μετράει δύο νίκες , ισοπαλίες και ήττες. Στόχος η διατήρηση της στην 7η θέση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν νικήσει δις εφέτος την αντίπαλο τους , τη μία φορά μάλιστα μέσα στο «Πίτοντρι» ενώ έχουν γνωρίσει την ήττα στην άλλη τους αναμέτρηση.

ΚΙΛΜΑΡΝΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα