Που μπορεί να φτάσει η γυναικεία ματαιοδοξία;

07:51 11/1/2012 - Πηγή: 24wro
Αν κρίνουμε από τις πλαστικές της Big Ang σε ακραία σημεία. Ένα από τα reality της αμερικανικής TV που αγαπάμε να βλέπουμε επειδή είναι trash μέχρι το κόκαλο...
είναι το Mob Wives. Στο συγκεκριμένο reality γυναίκες και συγγενείς φυλακισμένων μαφιόζων έχουν κινηματογραφήσει τη ζωή τους στο Staten Island. Οι πρωταγωνίστριες είναι η Drita, η
Carla, η Karen και η Renee, αλλά στο χτεσινό επεισόδιο παρότι η Drita και η Karen πιάστηκαν μαλλί με μαλλί και διέλυσαν το party της φίλης τους, άλλη ήταν αυτή που κέρδισε τα βλέμματα όλων σε βάρος των τους, η Big Ang.

Η Angela Raiola γνωστή στην περιοχή που μένει ως Big Ang είναι μία γυναίκα με τεράστιο στήθος, χείλη, μαλλιά, όγκο και απ'ότι φάνηκε στο τελευταίο επεισόδιο και προσωπικότητα. Το video που συστήνει την Big Ang στο κοινό δείχνει την πληθωρική γυναίκα να μιλά και να απαριθμεί τις πλαστικές της και να καταλήγει πως σαφώς χρειάζεται να κάνει περισσότερες όπως π.χ. lifting.

Προφανώς διαφωνούμε με την Big Ang που έχει παραμορφωθεί, αλλά κανείς δε μπορεί να της απαγορέψει τις επεμβάσεις. Δείτε το video και θα καταλάβετε.

Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα