Πόσα ξοδεύει τελικά η Jennifer Aniston για να είναι όμορφη;

12:08 21/3/2012 - Πηγή: 24wro
Η Jennifer είναι μία από εμάς! ...
Την περασμένη βδομάδα η Daily Mail σε δημοσίευμά της υποστήριξε ότι η διάσημη ηθοποιός Jennifer Aniston, ξοδεύει ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 8.000 δολάρια σε καλλυντικά και γενικότερα σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική της εμφάνιση,
τον μήνα.
Μπορεί το ποσό να ακούγεται αστρονομικό σε εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά αν αναλογιστεί κανείς την περιουσία και φυσικά το επάγγελμα της Jen, οφείλει να προσέχει και με το παραπάνω την εμφάνισή της.
Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ωστόσο θεώρησε πολύ προσβλητικές αυτές τις φήμες και έσπευσε με δηλώσεις της στο περιοδικό People να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Συγκεκριμένα είπε: « Αν και λατρεύω τα προιόντα μακιγιάζ και περιποίησης, σε καμία περίπτωση δεν ξοδεύω τόσα πολλά χρήματα σε αυτά. Χρησιμοποιώ την ίδια ενυδατική κρέμα από τότε που ήμουν έφηβη. Όλα αυτά είναι υπερβολές».
Και συνεχίζει: « Για την ακρίβεια αυτό τον μήνα ξόδεψα σε τέτοιες αγορές γύρω στα 200 δολάρια».
Εντάξει, εκτιμάμε την προσπάθεια της αγαπημένης Jennifer να φανεί σεμνή και προσγειωμένη, αλλά δυσκολευόμαστε πάρα πολύ να την πιστέψουμε. Είναι δυνατόν μία star του Ηοllywood και style icon να φροντίζει την εμφάνισή της μόνο με 200 δολάρια τον μήνα; Μόνο ο κομμωτής που περιποιείται τα, ομολογουμένως υπέροχα μαλλιά της, της κοστίζει χιλιάδες δολάρια τη βδομάδα!
Καλή η προσπάθεια της Jennifer να μας πείσει, αν και κατά τη γνώμη μας το ότι προσπαθεί να δικαιολογήσει τον εαυτό της για το γεγονός ότι είναι διάσημη και πλούσια, είναι απλά περιττό.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα