Πώς θα σου κάνει πρόταση γάμου και τι δαχτυλίδι θα σου πάρει με βάση το ζώδιό του!

06:01 11/9/2013 - Πηγή: 24wro


Έχει ούτως ή άλλως την αγωνία πότε κάνει πρόταση γάμου. Μήπως, ήρθε η ώρα να μάθεις και με ποιον τρόπο θα σου προτείνει να γίνεις γυναίκα του;

Αρκεί να ρίξουμε παρέα μια ματιά στο ζώδιό του…

Κριός: Οι άντρες του συγκεκριμένου ζωδίου διακρίνονται για τον αυθορμητισμό τους. Οπότε μην εκπλαγείς, αν η πρόταση γάμου σου έρθει από το… πουθενά, ενώ κάνετε ορειβασία, κολυμπάτε στην παραλία ή βάφετε το σπίτι. Πιθανότατα, να μην έχει δαχτυλίδι να σου προσφέρει – γιατί μάλλον εκείνη τη στιγμή το σκέφτηκε- αλλά πες εσύ το «ναι» και θα στο πάρει αργότερα.

Ταύρος: Αν ο σύντροφός
σου ανήκει σ’ αυτό το ζώδιο, τότε είσαι η τυχερή που θα ζήσει μια πρόταση γάμου σε όλο της το μεγαλείο: θα διαλέξει το πιο ρομαντικό σημείο, θα γονατίσει, θα σου προσφέρει ένα κλασικό, λαμπερό μονόπετρο. Ναι, οι Ταύροι είναι οι φουλ ρομαντικοί και παραδοσιακοί του ζωδιακού κύκλου.

Δίδυμοι: Αν σε βάλει να διαβάσεις ένα γράμμα ή να λύσεις ένα γρίφο για να δεις τι κρύβει, τότε άρχισε να υποψιάζεσαι. Οι άντρες του ζώδιου αυτού κάτι παθαίνουν με τα λόγια αγάπης, τις λέξεις και τα τρικ, οπότε μην εκπλαγείς αν το επόμενο Σαββατοκύριακο σε πάει στην παραλία και δεις γραμμένη στην άμμο την πρότασή του. Το δαχτυλίδι, πάλι, θα στο προσφέρει κρυμμένο κάπου…

Καρκίνος: Αν ο σύντροφός σου ανήκει σ’ αυτό το ζώδιο, τότε δεν θα το γλυτώσεις: θα έρθει να σε ζητήσει από τον μπαμπά σου! Οι Καρκίνοι είναι ζώδιο της οικογένειας και μια τέτοια στιγμή θα ήθελαν να την μοιραστούν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Όσο για το δαχτυλίδι σου, αυτό πιθανότατα θα είναι κάποιο οικογενειακό κειμήλιο.

Λέων: Τα Λιοντάρια έχουν την πολυτέλεια και το “show-off” στο αίμα τους. Αυτό σημαίνει ότι, αν αποφασίσουν να κάνουν πρόταση γάμου, αυτή θα είναι ένα μεγάλο γεγονός που θα δημιουργήσει αίσθηση. Αν, λοιπόν, ο σύντροφός ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο δύο πράγματα δεν θα αποφύγεις: α. την πρόταση γάμου μπροστά σε πολύ κόσμο, β. το ακριβό δαχτυλίδι.

Παρθένος: Οι άντρες αυτού του ζωδίου είναι πολύ απλοί και προσγειωμένοι, γι’ αυτό, αν ο σύντροφός σου είναι Παρθένος, μην περιμένεις «μεγαλεία». Βεβαίως, επειδή είναι και της λεπτομέρειας, θα έχουν φροντίσει για την παραμικρή, αναφορικά με την πρόταση, απλά όλα θα κυλήσουν ήσυχα, όμορφα και χαλαρά. Και το δαχτυλίδι σου θα είναι εξίσου απλό, μη σου πω και από οικολογικά υλικά (γιατί είναι και λάτρεις της φύσης).

Ζυγός: Οι Ζυγοί είναι πολύ ρομαντικοί και γι’ αυτό, αν αποφασίσουν να κάνουν πρόταση γάμου, θα έχουν φροντίσει αυτή να είναι μια όμορφη και μοναδική στιγμή. Αν, λοιπόν, ο σύντροφός σου ανήκει σ” αυτούς, θα σου προσφέρει σίγουρα λουλούδια και θα έχει στήσει ένα σούπερ ρομαντικό σκηνικό. Μην εκπλαγείς αν σου έχει γράψει τραγούδι ή κάποιο ποίημα, ενώ είναι σίγουρο ότι το δαχτυλίδι που θα σου προσφέρει, θα κρύβει μια ιστορία.

Σκορπιός: Οι άντρες του συγκεκριμένου ζωδίου είναι πολύ του «ιδιωτικού» και του «κατ’ ιδίαν», πράγμα που σημαίνει ότι, αν ο σύντροφός σας ανήκει σ’ αυτούς, θα σας κάνει πρόταση όταν θα είστε εντελώς μόνοι. Γι’ αυτό για το οποίο μπορείς να είσαι σίγουρη είναι ότι αν αποφασίσει να σου προτείνει, θα το εννοεί ειλικρινά και θα είναι συναισθηματικά φορτισμένος. Οι Σκορπιοί δεν παίρνουν έτσι εύκολα τέτοιες αποφάσεις!

Τοξότης: Οι άντρες Τοξότες είναι λίγο απότομοι και ευθείς. Αυτό σημαίνει ότι, αν ο σύντροφός σου ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα σου κάνει πρόταση γάμου χωρίς να έχει σχεδιάσει τίποτα! Απλά, κάποια στιγμή θα στο πει… Θα είναι, όμως, ξεκάθαρος σ’ αυτό που θα σου ζητήσει και άμα του πεις το «ναι»- επειδή είναι και περιπετειώδες ζώδιο- το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον θα περάσεις ένα αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος, καθώς είναι ικανός να σε πάει στην άκρη της Γης για να γιορτάσετε το καινούργιο κοινό σας ξεκίνημα!

Αιγόκερως: Αν ο σύντροφός σου ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα πρέπει κατ’ αρχήν να έχεις κατά νου ότι η πρόταση γάμου θα αργήσει λίγο. Και όταν πια θα είναι σίγουρος και έτοιμος, και θα είναι πραγματικά, τότε μην εκπλαγείς αν αμέσως μετά την πρόταση σου μιλήσει για το… προγαμιαίο συμβόλαιο. Για τον Αιγόκερο πολλά πράγματα μπερδεύονται με τη δουλειά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σ’ αγαπά. Να είσαι σίγουρη, επίσης, ότι θα σου προσφέρει πολύ καλής ποιότητας και ακριβό δαχτυλίδι!

Υδροχόος: Οι άντρες αυτού ζωδίου διακρίνονται για τον αντισυμβατικό τους χαρακτήρα και θέλουν να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο. Άσε, που αν ο σύντροφός σου είναι Υδροχόος, θα σου κάνει ξεκάθαρο με διάφορους τρόπους ότι θα ήθελε να του προτείνεις… εσύ! Ναι, η πρόταση γάμου από ένα Υδροχόο, δεν θα είναι κάτι που έχεις ξαναδεί ή ακούσει…

Ιχθείς: Αν ο σύντροφός σου είναι Ιχθύς, να ξέρεις ότι το σκηνικό που θα στήσει για να σου κάνει πρόταση γάμου θα έχει πολύ φαντασία. Η δημιουργικότητα που τους διακρίνει, θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεται σε άλλο κόσμο, παραμυθένιο. Ωστόσο, επειδή τους ξέρεις πόσο ξεχασιάρηδες γίνονται, μην εκπλαγείς που μπορεί να έχει ξεχάσει το δαχτυλίδι, πιθανότατα χειροποίητο…

joytv
Keywords
Τυχαία Θέματα