Πως θα φορέσετε σωστά το κόκκινο σακάκι;

07:51 22/3/2012 - Πηγή: 24wro
Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές...
Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας. Έχω ένα κόκκινο blazer και θα ήθελα να μάθω πως θα μπορούσα να το συνδυάσω τώρα την άνοιξη, κυρίως σε πιο dressed down σύνολα ώστε να δείχνει πιο casual. Έχω κανονικές αναλογίες, 51 κιλά και ύψος 1,62 αλλά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα τακούνια. Ευχαριστώ πολύ.
Λίνα ,20 χρονών

Η
άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Λίνα,
το κόκκινο blazer μπορεί αν θέλεις να γίνει το σήμα κατατεθέν του στυλ σου αυτή τη σεζόν. Μπορείς να το κάνεις να δείχνει ρετρό, ροκ ή απλά να παίξεις με τα χρώματα και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη.
Εκτός από την κλασική εκδοχή με παντελόνι σωλήνα σε σκούρα απόχρωση και απλό tank top και καθώς το σώμα σου το επιτρέπει δοκίμασέ το με ένα κοντό ψηλόμεσο μαύρο σορτσάκι (γιατί όχι και δερμάτινο, όπως αυτό της Miranda Kerr) και ένα chiffon top από μέσα. Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με πιο φαρδύ σορτσάκι σε μια απόχρωση του γκρι ποντικί και ένα λευκό φανελάκι, ή με ένα πουά στράπλες φόρεμα και πάλι στο ίδιο μήκος. Αν σου αρέσουν οι ζώνες μπορείς να του προσθέσεις μία σε ματ μαύρο χρώμα κάτω από το στήθος με ένα ωραίο body και κάλτσες μέχρι κάτω από το γόνατο για πολύ σπάνιες ultra sexy εμφανίσεις.
Τέλος μπορείς να το δοκιμάσεις και με ένα παντελόνι υφασμάτινο που στενεύει στις γάμπες και ένα πολύ απλό φανελάκι. Σε όλα τα παραπάνω look πρέπει να προσέξεις το μήκος τους να μην είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του σακακιού και να ξέρεις πως αν και τα τακούνια ταιριάζουν ιδανικά, αφού τα αντιπαθείς πολύ μπορείς να εμπιστευτείς ένα ωραίο ζευγάρι μπαλαρίνες. Αν θέλεις να παίξεις με τα χρώματα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Σίγουρα το κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις ταιριάζει με γκρι, μαύρο και λευκό, αλλά θα ήταν ωραίο και με πράσινο ή φλούο κίτρινο.

Καλή επιτυχία!

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.

Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα