Πώς θα φαίνομαι πιο αδύνατη;

16:36 4/1/2013 - Πηγή: 24wro
Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες είναι πώς να ντυθούν για να φαίνονται πιο αδύνατες...
Όπως καταλαβαίνουμε, δεν έχουν όλες οι γυναίκες το προνόμια να έχουν σώμα μοντέλου. Το καλύτερο που έχει να κάνει μια γυναίκα με περιττά κιλά είναι να αρχίσει άμεσα μια δίαιτα και αν είναι δυνατόν και λίγο γυμναστική.
Μέχρι να αρχίσει να χάνει όμως τα περιττά κιλά, θα περάσει αρκετός καιρός, οπότε το ερώτημα "πώς θα φαίνεται μια γυναίκα πιο αδύνατη" παραμένει. Ας δούμε λοιπόν τρόπους που αφορούν κυρίως το ντύσιμο
(ανεξάρτητα από τη εκάστοτε μόδα), έτσι ώστε να κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο αδύνατη τουλάχιστον 5 κιλά.

Να φοράς το σωστό μέγεθος

Κανένα ρούχο δεν πρόκειται να αφαιρέσει πολλούς πόντους από την περιφέρεια, ωστόσο η επιλογή του σωστού μεγέθους σε ένα ρούχο προστατεύει τη γυναίκα από διάφορες αρνητικές επιπτώσεις. Αν για παράδειγμα μια παχουλή γυναίκα φοράει ένα ρούχο αρκετά ευρύχωρο πάνω της, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα την κάνει να φαίνεται ακόμα πιο παχουλή. Από την άλλη, αν μια παχουλή γυναίκα φοράει στενά ρούχα τότε εκτός του ότι το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχει όμορφο αποτέλεσμα, ταυτόχρονα θα φαίνεται πιο "πρησμένη". Με το σωστό νούμερο η γυναίκα γλυτώνει από αυτές τις περιπέτειες και τουλάχιστον δεν φαίνεται πιο παχιά από ό,τι πραγματικά είναι.

Μακριές φούστες για τις ψηλές γυναίκες, κάτω από το γόνατο για τις κοντούλες
Αν είσαι ψηλή γυναίκα τότε μπορείς να φορέσεις μια μακριά φούστα η οποία συνήθως επιμηκύνει ακόμα περισσότερο το σώμα με αποτέλεσμα να σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη. Αν είσαι κοντούλα, η μακριά φούστα μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ακόμα πιο κοντούλα. Μια φούστα που πέφτει ακριβώς κάτω από το γόνατο, θα σε βοηθήσει να φαίνεσαι λίγο πιο ψηλή και πιο αδύνατη. Επομένως να αποφύγεις φούστες με μήκος ως τον αστράγαλο, εάν είστε κοντούλα ή να αποφύγεις φούστες πάνω από το γόνατο αν είσαι ψηλή.

Μοτίβα που ξεγελούν το μάτι
Τα ρούχα με διάφορα οπτικά μοτίβα που δημιουργούν ψευδαίσθηση, όπως διαγώνιες λωρίδες, ζιγκ ζαγκ κ.τ.λ. μπορούν να ξεγελάσουν το μάτι και να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις οριζόντιες και κάθετες ρίγες, επειδή αυτά τα δύο μοτίβα μπορεί να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο παχουλή.

V-γραμμή λαιμού ή φούστας
Μια μπλούζα με V-λαιμό μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να επιστήσει την προσοχή μακριά από την περιοχή της κοιλιάς δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μιας πιο πιο αδύνατης γυναίκας. Το ίδιο και ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό μπορείς να το πετύχεις επιλέγοντας μια φούστα σε σχήμα V ειδικά δε αν το πρόβλημα του τοπικού πάχους το έχεις στην κοιλιά.

Φουλάρια και ζώνες
Απόφυγε τα ογκώδη φουλάρια και τις ζώνες γύρω από τη μέση, ειδικά εάν η κοιλιά είναι αυτή που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Τακούνια
Αν μπορείς, φόρα τουλάχιστον παπούτσια με τουλάχιστον ένα μικρό τακούνι. Όσο υψηλότερο είναι το τακούνι, τόσο περισσότερη η επίδραση στο πόσο πιο αδύνατη θα φαίνεσαι. Τα τακούνια αλλάζουν ελαφρώς το κέντρο βάρους, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν ύψος με αποτέλεσμα να κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο ψηλή και πιο αδύνατη από ότι πραγματικά είναι.

Διακριτικά κοσμήματα
Να αποφύγεις τα ογκώδη κοσμήματα, ειδικά γύρω από το λαιμό. Τα πολύ μεγάλα κοσμήματα σε συνδυασμό με λίγα περιττά κιλά μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση μιας γυναίκας νταρντάνας.

Να αποφύγεις ρούχα με πιέτες Τα ρούχα με πιέτες δεν είναι και τόσο κατάλληλα για γυναίκες που έχουν κάποια παραπανίσια κιλάκια και θέλουν να φαίνονται πιο αδύνατες φορώντας τα κατάλληλα ρούχα. Για την ακρίβεια ισχύει το εντελώς ανάποδο. Οι πιέτες υπάρχει περίπτωση να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο γεμάτη από ότι είσαι. Να αποφύγεις τα ρούχα με πιέτες πάση θυσία.

Εσώρουχα
Τα σουτιέν που είναι πάρα πολύ σφιχτά δημιουργούν εξογκώματα. Το κάτω μέρος των εσώρουχων δεν θα πρέπει να είναι ούτε πολύ σφιχτό (γιατί επίσης δημιουργεί εξογκώματα) αλλά ούτε και πολύ φαρδύ γιατί μετά αρχίζει και φουσκώνει πολύ και το σχήμα του φαίνεται που διαμορφώνεται κάτω από τα ρούχα. Γενικά, με τα κατάλληλα εσώρουχα η γυναίκα μπορεί να παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή της με αποτέλεσμα να φαίνεται πολύ πιο αδύνατη από ότι είναι.

pistepseto.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα