Πώς πέρασαν το τελευταίο βράδυ πριν τον γάμο Ουίλιαμ - Κέιτ...

09:40 29/4/2011 - Πηγή: 24wro
Το έθιμο που θέλει γαμπρό και νύφη να μην βλέπονται...
την νύχτα πριν από τον γάμο θα τηρήσουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, που θα αποχαιρετήσουν χωριστά την εργένικη ζωή! Ο γαμπρός εθεάθη να παίζει ποδόσφαιρο με φίλους και να κάνει βόλτες με μηχανή, όσο η καλή του βρισκόταν σε πολυτελές ξενοδοχείο με την οικογένειά της.










Μέχρι να αγκαλιάσει και να φιλήσει την αγαπημένη του, ο Ουίλιαμ
φρόντισε να... καβαλήσει μια άλλη αγαπημένη, την κατακόκκινη Ducati μηχανή του αξίας 17.000 ευρώ! Στο πλευρό του για την τελευταία εργένικη βόλτα βρέθηκε ο αδερφός και οσονούπω κουμπάρος, Χάρι, καθώς τα δύο αγόρια είναι λάτρεις των μηχανών μεγάλου κυβισμού.








Ο πρίγκιπας δεν παρέλειψε να περάσει ευχάριστες ώρες και με φιλικά του πρόσωπα, που αποκαλούν την παραμονή του γάμου ως «η τελευταία μέρα της ελευθερίας»! Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Ουίλιαμ έπαιξε ποδόσφαιρο με τους φίλους του, φορώντας σορτάκι της Αγγλίας και μαύρη μπλούζα και με τους βασιλικούς αξιωματούχους να έχουν περικυκλώσει το γήπεδο...








Στο μεταξύ, η Κέιτ κατέφτανε στο ξενοδοχείο Γκόρνινγκ, όπου θα περάσει το τελευταίο της βράδυ ως ελεύθερη κι ωραία. Στην πολυτελή βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου πήγε και η οικογένειά της, ενώ παραμένει άγνωστο αν η νύφη θα μείνει μέσα απόψε ή θα βγει να διασκεδάσει.








Ο Ουίλιαμ, πάντως, λέγεται πως θα αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή οικογενειακά στο Κλάρενς Χάουζ, την επίσημη κατοικία του στο Λονδίνο, όπου θα δειπνήσει με τον Κάρολο, την Καμίλα και τον Χάρι.








Στο μεταξύ, οι πληροφορίες θέλουν την πρώτη νύχτα του γάμου άκρως ρομαντική, με τον πρίγκιπα να έχει στήσει ολόκληρη υπερπαραγωγή σε ένα από τα υπνοδωμάτια του Μπάκιγχαμ: χειροποίητα σοκολατάκια αξίας 45 ευρώ, λούτρινο αρκουδάκι των 54 ευρώ, αρωματικά κεριά αξίας 290 ευρώ, αιθέρια έλαια των 50 ευρώ και εκλεκτή σαμπάνια αξίας 900 ευρώ είναι μόνο μερικά από όσα έχει ετοιμάσει για την γυναίκα της ζωής του!














Το star.gr θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την γαμήλια τελετή. Με τον συνεργάτη Χρήστο Ζαμπούνη και τις απεσταλμένες του καναλιού, Κατερίνα Παπακωστοπούλου από τα ανάκτορα του Buckingham και Νεφέλη Αγκυρίδου από το Αβαείο του Westminster, θα σας μεταφέρει μέσω του ζωντανού προγράμματος του καναλιού κάθε στιγμή της μεγάλης ημέρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα