Πώς ο Λοβέρδος αλλάζει τα πλάνα του Βενιζέλου

09:08 7/12/2012 - Πηγή: 24wro
Πολιτικές εξελίξεις αναμένεται ότι θα δρομολογήσει η απόφαση του πρώην υπουργού...
και (επίσης πρώην) κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου να προχωρήσει στη δημιουργία Κίνησης, με την προοπτική να μετεξελιχθεί «αύριο - μεθαύριο» σε κόμμα. Πληροφορίες που έρχονται από την οδό Ιπποκράτους αναφέρουν ότι η ανακοίνωση της απόφασης Λοβέρδου την Δευτέρα, οδήγησε σε πλήρη
απόσυρση όλων των εισηγήσεων που γίνονταν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο να συμμετάσχει - ακόμα κι αυτός - στην κυβέρνηση, από τη θέση του αντιπροέδρου.

Κι αυτό γιατί θεωρήθηκε ότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα δινόταν πεδίον... δράσης λαμπρό στη νέα πολιτική κίνηση να υποστηρίξει την πλήρη ταύτιση του «παλιού» ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση της ΝΔ και να σπεκουλάρει πολιτικά, ευελπιστόντας σε κομματικά οφέλη. Το πιθανότερο είναι πως μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, στην Ιπποκράτους θα περιοριστούν στη συμμετοχή στην κυβέρνηση μέσω πιο πολιτικών προσώπων, αλλά και πάλι με ..μέτρο, για να μην δώσουν επιχειρήματα στους πολλούς, πλέον, μνηστήρες των ψήφων της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα. Υπάρχει μάλιστα και η εισήγηση να μην μπουν καν πολιτικά πρόσωπα στον επόμενο ανασχηματισμό, αλλά μόνο τεχνοκράτες (όπως και τώρα), που, ωστόσο, δεν έχει πολλούς υποστηρικτές.

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα