Πως να πάρετε 10 κιλά σε 1 μήνα

02:48 11/6/2012 - Πηγή: 24wro

Διαβάστε πως να πάρετε 10 κιλά σε 1 μήνα...
1η εβδομάδα

*Πρωινό: Γύρος χοιρινός με πατάτες τηγανιτές, τζατζίκι και διπλή πίτα λαδωμένη. Αφαιρέστε την ντομάτα, το κρεμμύδι και τυχόν άλλα λαχανικά που υπερφορτώνουν με βιταμίνες το πρωινό σας και κουράζουν τον ουρανίσκο με την αδιάφορη γεύση τους. Συνοδεύστε με αναψυκτικό –όχι light και στην ...συνέχεια πλύνετε τα δόντια σας πολύ καλά.

*Δεκατιανό:

Καφές με τρεις κουταλιές ζάχαρη, σαντιγύ, σιρόπι καραμέλας. Cookies
σοκολάτας, τα οποία μπορείτε να βουτάτε σε πραλίνα φουντουκιού για περισσότερη γεύση. Τα σνακ ανάμεσα στα γεύματα είναι απαραίτητα για να μένει σε εγρήγορση ο μεταβολισμός σας και δεν πρέπει επ’ ουδενί να τα παραλείπετε.

*Μεσημεριανό: Pizza. Κάθε ημέρα της εβδομάδας μπορείτε να παραγγέλνετε μία διαφορετική, για μεγαλύτερη ποικιλία στις γεύσεις και στην απόλαυσή σας. Ξεκινήστε την Δευτέρα με μια απλή μαργαρίτα (ή δύο, ποιος σας εμποδίζει, άλλωστε γι’ αυτό υπάρχουν τα κουπόνια γνωστής πιτσαρίας) και καταλήξτε την Κυριακή με μια special giga-jumbo, με έξτρα πεπερόνι. Αν πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύσετε με σαλάτα, παραγγείλτε σαλάτα του σεφ με έξτρα μαγιονέζα και αυγό χωρίς το ασπράδι.

*Απογευματινό: Αμέσως μετά την pizza, χρειάζεστε κάτι για να διορθώσει το pH του ουρανίσκου σας αλλά και να στείλε μήνυμα στον μεταβολισμό σας ότι τελειώσατε το κύριο γεύμα της ημέρας – μην ακούτε τους σχετικούς μύθους ότι αυτό είναι το πρωινό. Ιδανικό για αυτή την ώρα είναι ένα chocolate cheesecake ή ένα ζεστό σουφλέ σοκολάτας με τρεις μπάλες στρατσιατέλα.

*Βραδινό: Πιείτε αλκοόλ, γιατί αποτελεί την ιδανική συνοδεία για τους ξηρούς καρπούς, τους οποίους ο οργανισμός σας χρειάζεται για την πρωτεΐνη τους. Αν είστε σε bar και σας φέρουν αγγουράκια και καροτάκια μαζί με το ουίσκι σας, επιστρέψτε το πίσω και ζητήστε στραγάλια, σταφίδες, ζολίτα, αλμυρά μπαστουνάκια και τοστάκια σε μπουκίτσες. Φεύγοντας, σταματήστε σε ένα fast food και προμηθευτείτε club sandwich για όλους. Σοκολάτες από το περίπτερο για τη λιγούρα, και είστε έτοιμοι για το σπίτι.

*Ακόμα πιο βραδινό: Σηκωθείτε στις 3.00 το ξημέρωμα για κατούρημα, και επισκεφτείτε την κουζίνα, με την πρόφαση ότι διψάσατε. Βγάλτε όση pizza περίσσεψε από το μεσημέρι, -γιατί ως γνωστόν, κρύα είναι καλύτερη- και φάτε την όρθιοι, ακουμπισμένοι στον πάγκο της κουζίνας, με το ένα πόδι ελαφρώς λυγισμένο να ακουμπά στο άλλο – έρευνες έχουν δείξει ότι έτσι τα λιπαρά απορροφώνται πιο εύκολα. Δείτε λίγη τηλεόραση όσο πίνετε σόδα και στην συνέχεια ξαπλώστε χορτάτοι και ευτυχισμένοι.

2η εβδομάδα

*Πρωινό: Κόψτε ένα καρβέλι ψωμί σε χοντρές φέτες και αλείψτε την καθεμία με διαφορετική γεύση μαρμελάδας – εννοείται ότι προηγείται μία στρώση βιτάμ. Οι παραδοσιακοί, μπορούν να προτιμήσουν την πατροπαράδοτη μερέντα κατευθείαν με το κουτάλι.

*Δεκατιανό: Τυρόπιτα με σφολιάτα, γλυκός καφές με full fat γάλα και τσι
Keywords
Τυχαία Θέματα