Πορνό φωτογραφία σε 14χρονη από Μπενζεμά;

17:25 11/6/2011 - Πηγή: 24wro
Νέοι μπελάδες για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ανακρίνεται για μια πορνό φωτογραφία που στάλθηκε μέσω ...
κινητού τηλεφώνου σε ένα 14χρονο κορίτσι!

Μετά από τις περσινές κατηγορίες για ερωτική σχέση επί πληρωμής με ανήλικη ιερόδουλη (βλ.Ζαχία Ντεχάρ), ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται και πάλι μπλεγμένος στα δίχτυα της δικαιοσύνης όπως αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα "Sun".



Αυτή τη φορά εξαιτίας φωτογραφίας πορνό που στάλθηκε σε 14χρονο κορίτσι, με τις αστυνομικές αρχές να βρίσκουν πως το κινητό μέσω του οποίου στάλθηκε το ανάρμοστο υλικό ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση πήρε το δρόμο προς τη δικαιοσύνη όταν η οικογένεια του κοριτσιού επικοινώνησε με την αστυνομία, μετά από ποδοσφαιροσυζήτηση που είχε η 14χρονη στο Facebook με τον χρήστη "Karim Benze".



Για τους γονείς της ανήλικης ο "Karim Benze" δεν ήταν άλλος από τον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τα όρια όταν η 14χρονη έλαβε στο κινητό της "πονηρά" μηνύματα αλλά και μία φωτογραφία από τα απόκρυφα μέρα του άγνωστου "συνομιλητή" της.



Ένα ακόμα επιβαρυντικό στοιχείο για τον Γάλλο άσο ήταν ότι ο "Benze" είχε γράψει στο κορίτσι για τη Ρεάλ αλλά και ένα νησί στον Ινδικό Ωκεανό, το Ριουνιόν, μέρος που ο 23χρονος άσος είχε επισκεφτεί στο παρελθόν για να γιορτάσει τα γενέθλιά του.



Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μπενζεμά αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η φωτογραφία πορνό στάλθηκε από κάποιον που του είχε κλέψει την ηλεκτρονική του ταυτότητα.
Keywords
Τυχαία Θέματα