ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ;

20:37 9/4/2012 - Πηγή: 24wro

Για τα καλά έχουν βγει τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ...
λόγω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Κυριολεκτικά, ο ένας υποψήφιος προσπαθεί, είτε να κερδίσει τον άλλον στη μάχη των εντυπώσεων, αφού επί της ουσίας όλοι έχουν καταδικαστεί λόγω των Μνημονίων, που ψήφιζαν με τα …δύο χέρια.

Η σημερινή φιέστα της Άννας Διαμαντοπούλου για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας πρέπει να προκάλεσε «έκρηξη χαράς» στους Χρήστο Παπουτσή και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που εδώ
και μήνες ως υπουργοί Προστασίας του Πολίτη προσπαθούν να κερδίσουν με «νύχια και δόντια» μερίδιο από την εκλογική «πίτα» της πρωτεύουσας.
Ειδικά, ο Χρυσοχοϊδης τις τελευταίες μέρες είχε «κλέψει τη παράσταση» λόγω του «καθαρισμού» του ιστορικού κέντρου από τους λαθρομετανάστες. «Καθαρισμό» βέβαια, που επιχείρησε ένα μήνα, πριν από την διεξαγωγή των εκλογών. Τα έβλεπε όλα αυτά η Άννα και έψαχνε την ευκαιρία να βγει στο προσκήνιο.
Εκεί, λοιπόν, που Παπουτσής στην Α’ Αθηνών και Χρυσοχοϊδης στη Β’ Αθηνών έδειχναν, να ελέγχουν επικοινωνιακά το «παιχνίδι» με το κέντρο, έρχεται τώρα η Διαμαντοπούλου, για να τους πάρει «τη μπουκιά από το στόμα». Μιλάμε, για «πράσινη» σφαγή και όποιος αντέξει…

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα