Ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους προορισμοί;

15:52 1/1/2012 - Πηγή: 24wro
Χιόνια, αγορές, καλή παρέα και βόλτες. Ο χειμώνας, και... συγκεκριμένα η περίοδος των γιορτών, είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψεις νέους προορισμούς ή να επιστρέψεις σε αγαπημένες πόλεις, εντός και εκτός Ελλάδας, που έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και αναμένουν να σε ξεναγήσουν στις ομορφιές τους. Η Ελένη Πετρουλάκη, η Σίσσυ Φειδά, η Δούκισσα Νομικού και η Νάντια Μπουλέ αποκαλύπτουν τις αγαπημένες τους
χειμερινές αποδράσεις.
Σίσσυ Φειδά: «New York- New York»

«Αγαπώ πολύ τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά ομολογώ ότι έχω μια αδυναμία στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Εκτός του ότι μου δίνει ιδέες για τη δουλειά μου, είναι ο καλύτερος προορισμός για χειμερινές διακοπές και για τις γιορτές. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν φτάσω είναι να ενημερωθώ για ό,τι καινούριο έχει ανοίξει στην πόλη και να το επισκεφτώ. Πάντως, το παραμυθένιο σκηνικό που δημιουργούν ο στολισμός στον δρόμο και τις βιτρίνες είναι κάτι που μένει για πολύ καιρό σαν εικόνα μέσα στο μυαλό μου. Είναι πραγματικά μαγικά».
Νάντια Μπουλέ: «A Paris»

«Για απόδραση στην Ελλάδα επιλέγω σαφώς τη Ναύπακτο, ενώ λατρεύω και το Παρίσι. Εκεί μου αρέσουν πολύ οι χριστουγεννιάτικες αγορές στην περιοχή Champs. Είναι στολισμένα υπέροχα και έχει πάγκους με όμορφα στολίδια και πράγματα για το σπίτι, μέχρι φαγητό και ζεστό κόκκινο κρασί κατάλληλο για το κρύο. Περνάω το μεγαλύτερο μέρος της διαμονής μου μέσα σε ζεστά ρούχα και άνετες μπότες, κάνοντας βόλτες σε όλη την πόλη».

Ελένη Πετρουλάκη: Χιονισμένες γιορτές στη Σερβία

«Μας αρέσουν (σ.σ. στην Ελένη και τον Ίλια) δύο προορισμοί για τις γιορτές μας και βρίσκονται στην Σερβία. Είναι το Ζλάντιμπορ και το Κοπαόνικ. Μοναδικές τοποθεσίες για να κάνεις σκι, με υπέροχη φύση γύρω τους, οικονομικές και κατάλληλες και για οικογενειακές διακοπές. Και βέβαια μέσα σε όλα αυτά είναι και το καταπληκτικό φαγητό που βρίσκεις στην περιοχή, βασισμένο σε πιάτα με κρεατικά και πίτες. Πάντα όταν φεύγω, η τσάντα μου έχει μέσα τοπικές λιχουδιές και προσούτο».
Δούκισσα Νομικού: Σαν την Ελλάδα, τίποτα

«Τις γιορτές τις περισσότερες φορές τις περνάω με την οικογένεια. Όμως μου αρέσει και έχω πάει αρκετές φορές και σε χωριά έξω από την Αράχωβα που είναι πιο οικονομικά και πολύ γραφικά. Πάντα φροντίζω να δοκιμάζω τα τοπικά πιάτα της περιοχής, με καλύτερο βέβαια το ψητό τυρί φορμαέλα. Και αφού ακόμα προσπαθώ να μάθω σκι, περνάω τις μέρες με πολύ καλή παρέα, τζάκι, επιτραπέζια και πολύ χουχούλιασμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα