Πήραν πιστοποιητικό ο ΠΑΟ και ο Πανελευσινιακός

19:49 25/9/2012 - Πηγή: 24wro
Ακόμη δύο ΚΑΕ εξασφάλισαν την Τρίτη από την ΕΕΑ πιστοποιητικό...
συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ Ανδρών.
Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό και τον Πανελευσινιακό, στους οποίους η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση άναψε το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή τους στη λίγκα της αγωνιστικής περιόδου 2012-13.

Οι νεοφώτιστοι στην Α1 έχουν πλέον περιθώριο
τεσσάρων μηνών να προσκομίσουν το μετοχολόγιο της νέας καλαθοσφαιρικής εταιρίας που θα συσταθεί, κάτι που σημειωτέον δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Επίσης, ξεπεράστηκαν τα νομικά εμπόδια για τον Απόλλωνα Πατρών, που μπορεί πλέον να προχωρήσει στη σύσταση ΚΑΕ. Η συμμετοχή των Αχαιών στο νέο πρωτάθλημα, όπως κι εκείνη της Καβάλας, θα εξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ, που θα διεξαχθεί στις 3 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), κατά τη σημερινή (125/09) συνεδρίασή της, έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1. Χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στην «ΚΑΕ Παναθηναϊκός», η οποία ολοκλήρωσε το φάκελό της.

Επίσης, στην «ΚΑΕ Πανελευσινιακός», στην οποία έδωσε προθεσμία, να προσκομίσει το μετοχολόγιο της, εντός τεσσάρων μηνών, 2. Έδωσε άδεια στο σωματείο με την επωνυμία «Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Πατρών», να ιδρύσει νέα ΚΑΕ. Το θέμα της χορήγησης πιστοποιητικού θα εξεταστεί στην προσεχή συνεδρίαση της ΕΕΑ, που ορίστηκε να γίνει στις 3 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12.00.

Την ίδια ημέρα, θα εξεταστεί και ο φάκελος της «ΚΑΕ Καβάλα», η οποία υπολείπεται να προσκομίσει, φορολογική ενημερότητα και εγγυητική επιστολή».
Keywords
Τυχαία Θέματα