Πιο τυχερή... μελαχρινή!

20:30 2/10/2011 - Πηγή: 24wro
Η Στέλλα Γιαμπουρά κάνει δυναμικό comeback. Το γνωστό ...μοντέλο βρίσκεται στα καλύτερά του και μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» για τα νέα του ενδιαφέροντα, την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών αλλά και για τους άνδρες.

- Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτήν την περίοδο;

Είμαι πάρα πολύ καλά. Θα μπορούσα να σου πω ότι διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου, δεδομένου ότι έχω ξεκινήσει καινούργιες συνεργασίες. Αλλαξα πρακτορείο και συνεργάζομαι με το Ace models.
Είναι κάποιοι άνθρωποι εκεί, συγκεκριμένα η Χριστίνα Φουσάνη, η οποία πιστεύει πολύ σε εμένα, με στηρίζει και ήδη έχουμε κάνει αρκετά πράγματα.

- Πιστεύεις ότι η δουλειά είναι θέμα πρακτορείου;

Ενα πρακτορείο μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ τη δουλειά κάποιου μοντέλου και γενικά κάποιου ανθρώπου που ανήκει στη showbiz. Αν δεν έχεις ανθρώπους που να σε στηρίζουν και να σε πιστεύουν, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Κάποια στιγμή έτυχε να είμαι σε πρακτορείο το οποίο δεν με βοηθούσε, με αποτέλεσμα να μην κλείνω καλές δουλειές. Αυτό με επηρέασε και στην ψυχολογία μου, καθώς με έχει πάρει από κάτω. Υπήρξε περίοδος που δεν είχα καλές δουλειές και αισθανόμουν ότι έφταιγα εγώ. Τελικά ανακάλυψα ότι πρέπει πάντα να ψάχνουμε τη λύση, γιατί κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του.

- Γιατί αποφάσισες να γίνεις μελαχρινή;

Ηταν κάτι για το οποίο με συμβούλευσαν στο νέο πρακτορείο μου. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς, γιατί πάντα είχα το φυσικό μου χρώμα και δεν είχα επιχειρρήσει ποτέ να το αλλάξω. Γνωρίζοντας όμως ότι αυτοί που μου το λένε θέλουν το καλό μου, γιατί είναι επαγγελματίες, τους άκουσα και μόνο σε καλό μου βγήκε, αφού μου έφερε και περισσότερη δουλειά. Τα πιο πολλά σχόλια ήταν θετικά και από τις φίλες μου αλλά και από άνδρες. Θα επηρεαζόμουν αν όλοι μου έλεγαν το αντίθετο και ίσως το άλλαζα πάλι.
Keywords
Τυχαία Θέματα