Πίνο: Θέλω να προσφέρω ακόμη περισσότερα

23:04 6/1/2013 - Πηγή: 24wro

Ονειρεμένο ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού...
έκανε ο Πάμπλο Πίνο, που μοίρασε δύο ασίστ (σε Μήτρογλου και Πάντελιτς), κερδίζοντας με το σπαθί του τον τίτλο του MVP στον αγώνα με τη Βέροια.

Ο Κολομβιανός, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη (3-0) της ομάδας του επί της βασίλισσας του Βορρά εμφανίστηκε έτοιμος να προσφέρει περισσότερα στο συγκρότημα του Ζαρντίμ.


«Είμαι πολύ καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης, είχα πολύ καλή περίοδο προετοιμασίας, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά είμαι πολύ καλά. Το θέλαμε το πολύ το ματς και η νίκη δεν οφείλεται σε μένα, αλλά σε όλη την ομάδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Πίνο.

Κληθείς να σχολιάσει την υποδοχή π0υ του επιφύλασσε ο κόσμος του Ολυμπιακού είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από την υποδοχή στον ολυμπιακό, με βοήθησε πολύ και εύχομαι να πάνε όλα καλά ως το τέλος. Ανήκω πλέον στον Ολυμπιακό και θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερα για την ομάδα μου».

Πίνο αποκόμισε έναν μικροτραυματισμό στο ματς με τη Βέροια και γι΄αυτόν τον λόγο, συνοδευόμενος από ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Πάντως, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Keywords
Τυχαία Θέματα