Πήγε να φορέσει καπέλο στο βουλευτή

20:21 5/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ήταν έτοιμος να φορέσει το τραπέζι... «καπέλο» στο κεφάλι του βουλευτή και πρώην υπουργού, επειδή το τελευταίο διάστημα, είχε χάσει κάθε μέτρο στη συμπεριφορά του.

Το σκηνικό έγινε σε Θεσσαλική πόλη, όπου ο πρώην υπουργός είχε ταξιδέψει για Σαββατοκύριακο. Σε μια από τις ιστορικές καφετέριες της πόλης (κήρυξε πτώχευση) ο πολιτικός έπινε τον καφέ του και συζητούσε με τους ψηφοφόρους του. Κάποια στιγμή ζήτησε από τον οδηγό του αστυνομικό να του βρει τον αριθμό τηλεφώνου ενός γνωστού προσώπου της περιοχής. Ο αστυνομικός του δεν είχε καν προλάβει να κάνει ένα δυο τηλεφώνημα και άκουσε τον
υπουργό του να του μιλάει σε έντονο ύφος.

Αυτά μας τα διηγήθηκαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

«Τι κάνεις, το ξύνεις; Έναν αριθμό τηλεφώνου σου ζήτησα και νύχτωσε» φέρεται να του είπε, βγάζοντας τον οδηγό από τα ρούχα του.

«Στα μέρη μου να μου μιλήσει εμένα έτσι. Πήγα να του φέρω το τραπέζι κολάρο. Με σταμάτησαν οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μας και τον γλίτωσαν. Με είδε κι εκείνος και κατάλαβε ότι τον είχα έτοιμο!» είπε για το περιστατικό ο αστυνομικός.

Όσο για τον πρώην υπουργό; Έκοψε τα πολλά-πολλά και είναι κι αυτός, σαν τους περισσότερους συναδέλφους του πολιτικούς, σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα