Πιάστηκαν διακινητής και λαθρομετανάστες στον Κολωνό

17:55 24/7/2011 - Πηγή: 24wro

Στην σύλληψη ενός Σύριου διακινητή...
προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, για «παράνομη μεταφορά και προώθηση αλλοδαπών στο εξωτερικό».
Συγκεκριμένα, ο 29χρονος συλληφθείς εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τύπου τζιπ, μεταφέροντας παράνομα πέντε υπηκόους
Ιράκ, ένα υπήκοο Σομαλίας και ένα υπήκοο Ιράν, οι οποίοι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα που να καθιστούν νόμιμη την είσοδο και παραμονή στη χώρα.
Μάλιστα, από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, προέκυψε ότι ο Σύριος είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και κατά την διάρκεια του τελευταίου έτους, ενεργεί έναντι αμοιβής, ως οδηγός, μεταφορές λαθρομεταναστών από τον Έβρο στην Αθήνα, με σκοπό την προώθησή τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή, 130 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα. Η αστυνομία βρίσκεται στην αναζήτηση των μελών του κυκλώματος.
newsbomb.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα