Πέρασαν ναρκωτικά σε δυο φυλακές!

09:02 15/10/2012 - Πηγή: 24wro
Δυο νέα περιστατικά εισαγωγής ναρκωτικών αναστάτωσαν μέσα σε λίγες ώρες τις φυλακές...
της Θεσσαλίας! Το ένα από αυτά, μάλιστα, καταγράφηκε έτσι κι αλλιώς πολύπαθες φυλακές Τρικάλων την ώρα που επικρατούσε αναβρασμός λόγω της θεαματικής απόδρασης του Αλβανού βαρυποινίτη από το νοσοκομείο της πόλης!

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που είχαν τεθεί σε επιφυλακή και έκαναν εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλους τους χώρους, αντίκρισαν έκπληκτοι μια… κάλτσα να κρέμεται σαν αγιοβασιλιάτικη στον εσωτερικό τοίχο του προαυλίου! Μέσα,
βρισκόταν μια συσκευασία με περίπου 60 γραμμάρια ηρωίνης!

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και αμέσως ξεκίνησαν ανακρίσεις για να εξακριβωθεί ποιος και για ποιον παραλήπτη είχε… τοιχοκολλήσει την κάλτσα, χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί ακόμη ο δράστης. Το νέο κρούσμα διακίνησης ναρκωτικών στις φυλακές Τρικάλων αποδεικνύει ότι οι δεκάδες συλλήψεις σωφρονιστικών και κρατουμένων που έγιναν το καλοκαίρι για το κύκλωμα που εισάγει ναρκωτικά και κινητά στο σωφρονιστικό κατάστημα δεν ήταν αρκετές για να σπάσουν το απόστημα.

*** Λίγο πιο μακριά, στις φυλακές της Λάρισας, συνελήφθη ένας 64χρονος πατέρας που επιχείρησε να εφοδιάσει με ηρωίνη τους κρατούμενους γιους του ηλικίας 30 και 33 χρόνων! Ανάμεσα στα είδη ρουχισμού που τους πήγε κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν ένα παντελόνι στην εσωτερική ραφή του οποίου ο πατέρας είχε κρύψει μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους δύο γραμμαρίων! Ο 64χρονος συνελήφθη και μαζί με τους γιούς του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε κατάστημα κράτησης.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα