Παύλος μέχρι να βρεθεί αγοραστής

16:33 8/5/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έστειλε το μήνυμά του για την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού...
και διαβεβαίωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, για μια ακόμη φορά, ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα κάνει το καλύτερο δυνατό, όπως πάντα, για το μέλλον της ΚΑΕ.

Το Onsports
«διαβάζοντας» πίσω από τις… λέξεις, το συγκεκριμένο μήνυμα αφοσίωσης των αδερφών Γιαννακόπουλων στη «μάχη» για το έβδομο ευρωπαϊκό, αλλά και την κατάκτηση του νταμπλ, εντός συνόρων, αποκαλύπτει τα δεδομένα που σήμερα επικρατούν στην υπόθεση της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΚΑΕ.
Είναι γνωστή και εδώ και δύο χρόνια εκφρασμένη από τον Παύλο και το Θανάση Γιαννακόπουλο, η πρόθεση της οικογένειας να αποχωρήσει από την ΚΑΕ μετά από μια μακρά και ανεκτίμητη προσφορά προς την ομάδα, το σύλλογο, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό.
Γνωστή είναι, επίσης και η προσπάθειά τους να βρεθεί αγοραστής που με συμβολικό αντίτιμο δέκα εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ. μόνο ως συμβολικό μπορεί να χαρακτηριστεί, όταν μιλάμε για πώληση μιας ομάδας που έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκά και διαθέτει το πιο ισχυρό brand name στο ευρωπαϊκό μπάσκετ) θα πάρει στα χέρια του την ΚΑΕ και θα διασφαλίσει τη συνέχιση της «πράσινης» δυναστείας.
Αυτή η απόφαση του Παύλου Γιαννακόπουλου, να παραχωρήσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε άνθρωπο ή ανθρώπους που θα εγγυηθούν με πράξεις την παραμονή της ομάδας στο υψηλό επίπεδο που ο ίδιος τη διατηρεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν πρόκειται να αλλάξει.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής επενδυτής ικανός να ανταποκριθεί στο μέγεθος του Παναθηναϊκού δεν έχει βρεθεί. Η ομάδα παραμένει προς πώληση και μέχρι να βρεθεί αγοραστής, διοικητικά θα την τρέχουν άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης του Παύλου Γιαννακόπουλου, οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη μέχρι τώρα προσφορά τους στην ΚΑΕ, ότι είναι ικανοί να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες.
Πρώτο ζητούμενο για τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο είναι η κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού και αμέσως μετά του πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Ακολούθως, θα κινήσουν όλες εκείνες τις διαδικασίες και θα κάνουν γνωστές τις λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο διοίκησης της ΚΑΕ, με μπάτζετ προσαρμοσμένο στα σημερινά οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα