Πάτρα: Ενοίκιο 100€ για φιλοξενία οστών!

14:48 6/10/2012 - Πηγή: 24wro

Δεν πίστευαν στ' αυτιά τους οι συγγενείς μια ηλικιωμένης από την Πάτρα η οποία πριν μερικά χρόνια αποδήμησε εις κύριο...
και είχε την ατυχία να ταφεί σε κοινοτάφειο.
Όταν πέρασαν τα χρόνια και έπρεπε να γίνει η εκταφή των οστών - δεν επιτρέπεται να παραμένουν μόνιμα εκεί - τα ανίψια αποφάσισαν να μεταφέρουν τα οστά της θείας τους στον οικογενειακό τους τάφο.

Αλλά λογάριαζαν χωρίς τον «ξενοδόχο» που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Δήμος Πατρέων.

Ενημερώνοντας τις υπηρεσίες του Δήμου
για την απόφαση μεταφοράς των οστών της συγγενούς τους στον οικογενειακό τάφο έκπληκτοι άκουσαν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μόνο εάν καταβληθεί τέλος φιλοξενίας!!!

Οι συγγενείς της εκλιπούσης έμειναν άφωνοι και όταν συνήλθαν προσπάθησαν να καταλάβουν τι είναι αυτό που άκουσαν και κατά πόσο άκουσαν καλά. Οπότε προς κακή τους τύχη πληροφορήθηκαν, πως για την μεταφορά οστών συγγενικού προσώπου σε τάφο ιδιοκτησίας τους καταβάλλεται «ενοίκιο» φιλοξενίας οστών που ανέρχεται στα 110€.

Το περιστατικό συνέβη στο Α' δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας, όπου λίγο νωρίτερα τα ανίψια της ηλικιωμένης που είχε εγκαταλείψει τα εγκόσμια εδώ και χρόνια ,αλλά δεν είχε προβλέψει πως θα πληρώνει ενοίκιο φιλοξενίας οστών για ν' αφήσει κομπόδεμα στους συγγενείς, είχαν πληρώσει περίπου 700 € για το διάστημα που μεσολάβησε μετά τη λήξη του χρόνου που προβλεπόταν να παραμείνουν τα οστά στο κοινοτάφειο και άλλα 100 ευρώ για την εκταφή τους.

dete.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα