Παρθένοι: Τα μαύρα πρόβατα

08:05 26/4/2011 - Πηγή: 24wro



Ο Φίλιπ Μπούλερ  έδινε την εντύπωση Αμερικανού κολεγιόπαιδου, καθώς ήταν άτομο χαμηλών τόνων...
και τα γυαλιά του τού έδιναν μια εμφάνιση λογίου.

Έγραψε μάλιστα και δύο βιβλία (ο Ήλιος στον 3ο οίκο), ένα με θέμα τον Ναπολέοντα κι ένα δεύτερο στο εθνικοσοσιαλιστικό πνεύμα της εποχής (Αγώνας για την Γερμανία). Ορίστηκε αρχιλογοκριτής του Τρίτου Ράιχ, όμως ο Φύρερ του επεφύλασσε ακόμη μεγαλύτερες «δόξες», αφού έμελλε να εφαρμόσει την «καθαρότητα» στις πιο ανατριχιαστικές της διαστάσεις.

Ήταν ένας από τους βασικούς υπεύθυνος του προγράμματος ευθανασίας της Ναζιστικής κυβέρνησης που έμεινε στην Ιστορία ως Action T4 και το οποίο οργάνωσε ο Σκορπιός Victor Brack. Στο πρόγραμμα αυτό δοκιμάστηκαν πολλές μέθοδοι εξόντωσης: Με ενέσεις δηλητηρίων, με φαρμακευτική αγωγή, με αέριο μονοξείδιο του άνθρακα κτλ  Τα άτομα με ειδικές ανάγκες που «εντάχθηκαν» στο πρόγραμμα ήταν πάνω από 70.000

Το ταυ-τετράγωνο του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, αρκεί ίσως για να περιγράψει το μακάβριο έργο του. Και σίγουρα ο ένθερμος «εξολοθρευτής» έδωσε μια άλλη διάσταση στις ιατρικές υπηρεσίες, που αρέσκεται να παρέχει το ζώδιο. (θυμίζω ότι και ο Ιχθύς Μένγκελε είχε τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα).

Ωστόσο στην περίπτωση του Μπούλερ, που δεν ήταν γιατρός αλλά πολιτικός προϊστάμενος του προγράμματος, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η σύνοδος Σελήνης-Δήμητρας στο Σκορπιό και τον 4ο οίκο, πολύ περισσότερο που η Σελήνη «υποδέχεται» το σκληρό τ-τετράγωνο στην αστρική του εκδοχή. Κάνει δηλαδή σύνοδο με τον αστρικό Κρόνο και αντίθεση με τον αστρικό Πλούτωνα, ενοποιώντας εκτός των άλλων τον άξονα 5ου-11ου (πολιτική, συλλογική δράση, δημιουργικότητα, έρωτες) με εκείνον του 4ου-10ου (καριέρα, κράτος, οικογένεια). Τελικά αυτοκτόνησε λίγο πριν οι Αμερικανοί μπουν στο Βερολίνο.

Στην ίδιο-συναστρία του εκτός από την εμπλοκή της Σελήνης ξεχωρίζουν η αντίθεση του αστρικού Άρη με το τροπικό Μεσουράνημα και η γενικότερη διέγερση του Ουρανού, ο οποίος σπάνια απουσιάζει από ανάλογους χάρτες, προσφέροντας την απαιτούμενη «εναλλακτική διάθεση».

Ο πλανήτης της διαφορετικότητας και των ακροτήτων κάνει αντίθεση με τον αστρικό Ποσειδώνα, κάτι που ενδυναμώνει τα ιδεολογικά του στηρίγματα, ενώ ως αστρικός μπαίνει «σφήνα» ανάμεσα στο Δία και την Δήμητρα, οδηγώντας στα άκρα την φυσική τους έλξη προς την «σκοτεινή πλευρά»

Η Νάνσι Λινγκ Πέρι με τον Δία και την Δήμητρα σε γωνιακούς οίκους θα μπορούσε να είναι μια πασίγνωστη celebrity. Τελικά το πέτυχε αλλά με λίγο ...ανορθόδοξο τρόπο. Μετά τον χωρισμό της με τον τζαζίστα Τζίλμπερτ Πέρι την πήρε η κάτω βόλτα και για ένα μεγάλο διάστημα έκανε συχνή χρήση ψυχοτρόπων ουσιών.

Ύστερα βρέθηκε να είναι τρομοκράτισσα μιας άλλης εποχής, ως μέλος του «Συμβιωτικού Απελευθερωτικού Στρατού» (SLA), που στη δεκαετία του 70, προσπαθώντας να μιμηθεί το αντάρτικο πόλεων, που τότε ανθούσε στη Λατινική Αμερική, απήγαγε την Πάτι Χιρστ και προχ
Keywords
Τυχαία Θέματα