ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ- ΜΑΥΡΙΔΗΣ: Πόσο πουλάνε τη μεζονέτα στη Γλυφάδα

12:57 16/6/2012 - Πηγή: 24wro
Το τέλος της σχέσης τους τους έφερε αντιμέτωπους με το μοίρασμα των κοινών περιουσιακών τους στοιχείων...
και κυρίως του σπιτιού στο οποίο έμεναν.

Τελικά, η Έλενα Παπαρίζου θέλοντας να αποφύγει να τραβήξει στα άκρα τη διαμάχη αποφάσισε να κάνει πίσω και να μπει πωλητήριο στο σπίτι που με τόσο μεράκι είχε επιμεληθεί.

Σύμφωνα με τη Real News, το σπίτι είναι προνομιακά τοποθετημένο σε μια ήσυχη περιοχή με θέα το Σαρωνικό και αποτελείται από ένα living room
και μια τραπεζαρία στο ισόγειο (με κήπο περιμετρικά), ενώ στους πάνω ορόφους βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια στα οποία φθάνει κάποιος με το ασανσέρ.

Η αγγελία που έχει αναρτηθεί το περιγράφει ως εξής.

"Γλυφάδα, Αίγλη.

Μονοκατοικία 280τ.μ., 3 επίπεδα, διαμπερής, προσόψεως, 3 υπνοδωμάτια (τα 2 master), κατασκευή 2006, 3 μπάνια, wc, έχει γίνει άριστη επιλογή υλικών, η εσωτερική διαρρύθμιση είναι πολύ ωραία και εργονομικά σχεδιασμένη με άνετους χώρους, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμός, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, τέντες, θέα θάλασσα, parking, αποθήκη, κήπος, άριστη κατάσταση, τα πατώματα είναι δρύινα σε όλους τους χώρους, υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ, έχει γίνει εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, ο προσανατολισμός της είναι νοτιοανατολικός και βρίσκεται σε πολύ ωραία διαμορφωμένη περιοχή".

Πρέπει να επισημανθεί ότι η τιμή πώλησης (650.000 ευρώ) είναι κατά 350.000 ευρώ μειωμένη σε σχέση με το κόστος κατασκευής, που σύμφωνα με πληροφορίες, άγγιξε το 1 εκ. ευρώ.

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα