Παπακώστας: Δεν στοιχημάτισα ποτέ

10:02 13/7/2011 - Πηγή: 24wro
Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, στο απολογητικό του υπόμνημα...
ο Γιάννης Παπακώστας.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, ο οποίος ήταν εκ των 15 πρώτων κατηγορουμένων για τους οποίους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και έχει και αυτός αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, στο υπόμνημά του, το οποίο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Goal», αναφέρει ότι δεν έχει παίξει ποτέ στοίχημα.

«Ουδέποτε αναμείχθηκα είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων σε προσυνεννοημένους αγώνες και ουδέποτε είτε ο ίδιος
είτε μέλος της οικογένειάς μου μετείχα σε στοιχηματισμό αθλητικού παιχνιδιού» αναφέρει στο υπόμνημά του ο Γιάννης Παπακώστας και προσθέτει:

«Μου είναι παντελώς άγνωστο πρόσωπο με το όνομα "Διαμαντής". Από την οικογένεια Ψωμιάδη γνωρίζω μόνο τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη και τον Σταύρο Ψωμιάδη ως παράγοντες της ΠΑΕ Καβάλας της οποίας διετέλεσα προπονητής. Ουδέποτε, όμως, είχα συζήτηση μαζί τους για αλλοιώσεις αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων και ουδέποτε μετέσχον καθ' οιονδήποτε τρόπο σε αλλοίωση οποιουδήποτε ποδοσφαιρικού αποτελέσματος».

Σε άλλο σημείο του υπομνήματός του ο κ. Παπακώστας αναφέρει ότι «εξίσου παντελώς άγνωστοι μου είναι οι κ.κ. Γεώργιος Χαβενετίδης, Δημήτριος Δημητρίου και Ευάγγελος Δήμου, στους οποίους φέρομαι κατά την κατηγορία να υπέδειξα μέσω αγνώστων προσώπων να στοιχηματίσουν».

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα