ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Θα… ματώσουμε τη φανέλα

16:37 15/6/2012 - Πηγή: 24wro
Ο νεαρός αμυντικός τόνισε πως οι παίκτες της Εθνικής είναι αποφασισμένοι να... ματώσουν τις φανέλες τους...
για να φτάσουν στη νίκη.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο ΑΜΠΕ:
-Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;
«Δεν είναι πάρα πολύ καλό, εξαιτίας της μικρής βαθμολογικής συγκομιδής μας. Μεταξύ μας όμως είμαστε πάντοτε ενωμένοι, αγαπημένοι και το Σάββατο θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε και να προκριθούμε».
-Συζητήσατε για το τι έφταιξε και ξεκινήσατε σε δύο συνεχείς αγώνες τόσο «μουδιασμένα»;
«Δεν μπορούμε να πούμε ότι έφταιξε εκείνο ή το άλλο. Απλά συνέβη.
Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα πρέπει να επαναληφθεί εναντίον της Ρωσίας. Είναι ένας αγώνας με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε».
-Μήπως υπήρξε μεγαλύτερη αισιοδοξία από όσο έπρεπε; Μήπως αλλιώς τα περιμένατε και άλλα βρήκατε;
«Δεν νομίζω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Είμαστε ακόμη μέσα στο τουρνουά, έχουμε πιθανότητες πρόκρισης, αλλά δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Δεν τα περιμέναμε διαφορετικά. Ήρθαμε στην Πολωνία για να προκριθούμε στην επόμενη φάση και ελπίζουμε να νικήσουμε το Σάββατο και να περάσουμε».
-Ποια είναι η εκτίμησή σου για τη ρωσική ομάδα;
«Πρόκειται για ένα πολύ καλό συγκρότημα, διαθέτει εξαιρετικό σύνολο, αλλά αν εμείς είμαστε καλά και εμφανιστούμε όπως πρέπει, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
-Εσύ κέρδισες θέση βασικού αφού προηγουμένως τραυματίστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και αποβλήθηκε ο Παπασταθόπουλος, αν και η γενική εκτίμηση ήταν πως έπρεπε να έχεις θέση στην ομάδα. Θεωρείς ότι αδικήθηκες;
«Έτσι έκρινε, έτσι έπραξε ο προπονητής μου. Εγώ, από την πλευρά μου, δίνω πάντοτε τον καλύτερο εαυτό μου και είμαι διαθέσιμος και ετοιμοπόλεμος όποτε με χρειαστεί η εθνική ομάδα».
-Τελικά, ποια είναι η θέση που προτιμάς και στην οποία αποδίδεις καλύτερα; Αμυντικός μέσος όπως στη Σάλκε ή κεντρικός αμυντικός όπως στην εθνική;
«Χωρίς καμία αμφιβολία, στόπερ».
-Θα ήθελες να πεις κάτι στους Έλληνες φιλάθλους;
«Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα προκριθούμε. Μπορώ όμως να τους διαβεβαιώσω ότι το Σάββατο θα «ματώσουμε» τις φανέλες μας, πως ό,τι έχουμε να δώσουμε θα το καταθέσουμε στο γήπεδο και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».
-Το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα την Κυριακή το σκέφτεστε;
«Όχι, καθόλου... Θέλουμε να μείνουμε στην Πολωνία τουλάχιστον για μία εβδομάδα ακόμη, να παίξουμε στα προημιτελικά και βλέπουμε. Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Αν παίξουμε καλά και έχουμε τύχη, νικάμε και περνάμε».
-Τελικά, ένας αποκλεισμός θα είναι αποτυχία;
«Βρισκόμαστε ήδη στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, κι αυτό από μόνο του συνιστά μεγάλη επιτυχία. Είχαμε μία εξαιρετική πορεία στην προκριματική φάση, βρισκόμαστε ακόμη εντός του στόχου και έχουμε τις πιθανότητές μας».
-Πώς βιώνεις την πρώτη μεγάλη διοργάνωση στην οποία συμμετέχεις με την εθνική; Σε βοήθησε να ωριμάσεις ακόμη περισσότερο;
«Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στις οποίες μπορεί να συμμετάσ
Keywords
Τυχαία Θέματα