ΠΑΟΚ: Οφ σάιντ η ήττα, ανύπαρκτος επιθετικά...

09:11 23/5/2011 - Πηγή: 24wro
Επί έναν χρόνο έπαιξε καλή μπάλα ο “παίκτης” μας. Τώρα που φορμαρίστηκε και...
απέκτησε εμπειρίες, θα παίξει καλύτερη.

Συνάμα ενισχύει και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του, όχι μόνο για να πάρει Πρωτάθλημα, αλλά να πρωταγωνιστήσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χρόνια του Πολλά, εις ανώτερα και πάντα επιτυχίες, από όλους εμάς που από την πρώτη στιγμή είμαστε μαζί του, για να τον στηρίξουμε, να τον υπηρετήσουμε και να τον κάνουμε ελκυστικό και χρήσιμο για όλους εσάς που τον αγαπήσατε και τον αποθεώνετε κάθε μέρα με την προτίμησή σας.

Το να καταλογιστεί “οριακό”οφ
σάιντ σε βάρος παίκτη του Παναθηναικού στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο ομάδα εκτός τέως ΠΟΚ, είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπως είναι, βέβαια, να συμβεί κάτι αντίστοιχο στο “Καραισκάκης” σε βάρος του Ολυμπιακού.

Το αντίθετο είναι συνηθισμένο. Οσο συνηθισμένο είναι να καταλογίζεται πέναλτι-χέρι υπέρ των κοκκινοπράσινων γηπεδούχων ακόμη και όταν ο αντίπαλος αμυντικός αποκρούει την μπάλα με το σώμα.

Ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε σε άδικη ήττα 1-0 από τον Παναθηναικό, μόνο και μόνο επειδή ο επόπτης δεν είδε το μοναδικό πράγμα που θα έπρεπε να προσέξει να δει. Μία δύσκολη φάση είχε και το ξέφυγε. Με αποτέλεσμα να σκοράρει ο Παναθηναικός ενώ είχε προηγηθεί οφ σάιντ. Θα μπορούσε το 1-0 να γίνει πολύ νωρίτερα φυσικά εάν ο Κάκος δεν απέφευγε τον διασυρμό ανασκευάζοντας το πέναλτι που παραχώρησε σε βάρος του Τσιρίλο, επειδή εκείνος έβγαλε την μπάλα κόρνερ με το στήθος. “Δούλεψαν” τα ριπλέι, τα “σύρματα” η ενδοεπικοινωνία με τον τέταρτο διαιτητή και, προς στιγμήν, κρατήθηκαν τα προσχήματα.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, δεν έπρεπε να χάσει στο ΟΑΚΑ. Αυτό είναι σίγουρο. Αλλο τόσο σίγουρο είναι όμως ότι δεν έπρεπε και να κερδίσει. Και δεν θα μπορούσε να κερδίσει, με τον τρόπο που αγωνιζόταν, ακόμη και... τριάντα 90λεπτα να έπαιζε. Οταν μια ομάδα σε όλο το παιχνίδι δημιουργεί μόνο μία ευκαιρία (στο 82' με Αθανασιάδη-Μουσλίμοβιτς) είναι προφανές ότι δεν έχει τα φόντα να πάρει τη νίκη.

Ο Χάβος αντιμετώπισε το παιχνίδι λες και στόχος του ήταν να αποφύγει τη συντριβή από την... Εθνική Κόσμου. Εδωσε το δικαίωμα στον κακό Παναθηναικό να τον παίξει μονότερμα και να περιμένει κάτι να συμβεί, για να σκοράρει, έστω από τύχη. Τελικά, όντως κάτι συνέβη, κάτι δεν είδε ο επόπτης και... καληνύχτα. Αυτή, όμως, είναι η μοίρα του κακομοίρη. Γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν κακομοίρης. Με την προσευχή για την αποφυγή του μοιραίου δεν επιτυγχάνονται στόχοι...

Μπορούμε να γράψουμε πολλά για την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας και, μάλιστα, χωρίς τον Γκαρσία, αλλά δεν έχει κανένα νόημα. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ ήθελε να δει λίγη μπάλα από την ομάδα, περίμενε μια νίκη επί του Παναθηναικού εκτός έδρας επιτέλους, αλλά είδε μια ομάδα που δεν είχε κανέναν, μα κανέναν τρόπο να δημιουργήσει προυποθέσεις για γκολ.

Τώρα η τύχη του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο, όπως θα συνέβαινε ακόμη και με ισοπαλία, αλλά και από τις διαθέσεις του Πα
Keywords
Τυχαία Θέματα