Πανέττα και Παπαχρήστου στον δρόμο για την Πόλη

17:16 1/3/2012 - Πηγή: 24wro
Στο τριπλούν, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ...της Κωνσταντινούπολης (9-11/3), η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση από τις Νίκη Πανέττα και Βούλα Παπαχρήστου
Αλλωστε έχει γίνει παράδοση η διπλή παρουσία από το 1998 και έπειτα. Η Πανέττα με άλμα στα 14,47 μ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και 5η επίδοση στον κόσμο λέει για τις προσδοκίες της: «Θα ήταν ψέμα αν δεν έλεγα πως στόχος μου είναι η συμμετοχή στον τελικό.
Πρόκειται για έναν ρεαλιστικό στόχο. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να πραγματοποιήσω έναν καλό αγώνα. Τα λάθη σε τέτοιες διοργανώσεις δεν συγχωρούνται. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα, ωστόσο έχω δουλέψει όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να αποδώσω τα μέγιστα στον αγώνα που πρέπει».Η αθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων, δήλωσε στο site του ΣΕΓΑΣ: «Πιστεύω ότι μια επίδοση λίγο πάνω από τα 14,00 μ. θα είναι ικανή να σε στείλει στον τελικό. Θα είναι ένα ανοιχτός τελικός, στον οποίο όμως πιστεύω ότι έχει προβάδισμα η Ολγα Σαλαντούχα, η οποία φέτος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση».Η ίωση δεν επέστρεψε στην Βούλα Παπαχρήστου κάτι καλό ΣΕΦ και η άλτρια της ΑΕΚ πάει στην Πόλη με καλύτερο άλμα στα 14,16 μ. από το Ντίσελντορφ. «Δεν ξέρεις τι μπορεί να έρθει. Κατέβαλα μια τεράστια προσπάθεια, προκειμένου να ξεπεράσω την ίωση, που με άφησε πίσω στις προπονήσεις και με έριξε σωματικά. Φυσικά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Καταρχήν να κάνω έναν αγώνα τον οποίο θα ευχαριστηθώ, γιατί φέτος λόγω της ίωσης δεν ευχαριστήθηκα τις εμφανίσεις μου. Αυτή τη σεζόν δούλεψα αρκετά και έχω βάλει τις βάσεις για τη συνέχεια. Δεν εξαρτάται η καριέρα μου από αυτό τον αγώνα» είπε η άλτρια.Για το άλμα του τελικού, εκτιμά «Μια επίδοση περίπου στα 14,15 μ. θα δώσει εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί όπου η Σαλαντούχα θα έχει τον πρώτο λόγο. Παρόλα αυτά πραγματικά περιμένω να δω τι θα κάνει και η Ριπάκοβα».

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα