ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Υπογραφές, υποσχέσεις, αντιδράσεις…

15:46 25/10/2011 - Πηγή: 24wro
Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση του deal μεταξύ Βαρδινογιάννη και πρίγκιπα Αλ Σαούντ...
Ο «Τζίγκερ» αναμένεται να απαντήσει θετικά στα δύο τελευταία αιτήματα της πλευράς του Σαουδάραβα επενδυτή και μέχρι αύριο θα πέσουν οι υπογραφές στο μνημόνιο (MOU). Ο Αλ Σαούντ μέσω του δικηγόρου του, Παναγιώτη....




Πετρόπουλου, ζήτησε α) να γίνει ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, καθώς είναι δύσκολο να προλάβουν μέχρι τη γενική συνέλευση
στις 4 Νοεμβρίου και β) να βάλει τώρα τα 15 εκατ. ευρώ, αλλά να μη χρησιμοποιηθούν μέχρι να αλλάξει το ΔΣ με τον ορισμό ατόμων της επιλογής του (έξι από τα εννέα μέλη θα είναι του πρίγκιπα, με μόνους βέβαιους τον ίδιο και τον Βλάση Τσάκα). Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποδέχεται τα αιτήματα αυτά, ενώ στο μεταξύ έφτασε χθες στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και στο Υπουργείο Εξωτερικών για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Όλα αυτά κι ενώ το σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ (17:00) αναμένεται όλα τα μέλη, με εξαίρεση την οικογένεια Γιαννακόπουλου, να δώσει συγκατάθεση για να φέρει πρόταση από υποψήφιο επενδυτή η Arboris Capital. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας, δήλωσε στη SportDay πως «… έχω την πεποίθηση και από τις επαφές που έχουν γίνει ότι δεν θα δοθεί έγκριση από το ΔΣ στην Arboris Capital». Προειδοποίησε όμως πως «… αν δοθεί έγκριση, αυτό θα το θεωρήσουμε casus belli και θα ζητήσουμε την παραίτηση του ΔΣ». Αυτές οι τοποθετήσεις του, σε συνδυασμό με κάποιες άλλες δηλώσεις πως το τωρινό ΔΣ είναι… θίασος, έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις των μελών και δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξουν αντιδράσεις.

Μεγάλες μεταγραφικές βλέψεις
Εφόσον αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, πρόθεση του πρίγκιπα είναι η άμεση ενίσχυση του ρόστερ και ειδικά με τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Οι Γιώργος Τζαβέλλας (αριστερό μπακ, Άιντραχτ), Γιώργος Σαμαράς (επιθετικός, Σέλτικ) και Σωκράτης Παπασταθόπουλος (αμυντικός, Τζένοα/δανεικός στη Βέρντερ) φέρονται να είναι ήδη στο στόχαστρο, ενώ φήμες κάνουν λόγο και για προσέγγιση στον Σωτήρη Κυργιάκο, που ανήκει στη Βόλφσμπουργκ.

Ομάδα που κερδίζει…
Τοτσέ και Βιτόλο, που επιστρέφουν από τραυματισμό και τιμωρία αντίστοιχα, τίθενται στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα των δύο τελευταίων αγωνιστικών, που έχει βρει πολύ καλό ρυθμό. Ο Βύντρα άρχισε ατομικό πρόγραμμα και έχει κάποιες ελπίδες να είναι στην αποστολή. «Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε τρεις νίκες, διότι είμαστε καλύτεροι», είπε στους παίκτες του ο Φερέιρα.
trelokouneli.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα