ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σ.Σχορτσιανίτης: Kρατάμε τη μαχητικότητα και πάμε να βελτιωθούμε

15:58 25/10/2012 - Πηγή: 24wro
Σύνθημα νίκης από το Σχορτσανίτη ενόψει της Ολίμπια Λιουμπλιάνας...
Νίκη και αγωνιστική πρόοδο θέλει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης από τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα στη Σλοβενία για την Ευρωλίγκα. Ο διεθνής σέντερ κρατά τη μαχητικότητα από το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και χαρακτηρίζει κλειδί του ματς για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου τον έλεγχο του ρυθμού.

«Προερχόμαστε
από ένα δύσκολο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά παλέψαμε ως το τέλος και δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ μαχητική ομάδα. Τώρα αντιμετωπίζουμε την Ολίμπια εκτός έδρας. Θέλουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας στη διοργάνωση, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο θέμα του ρυθμού, γιατί συνήθως στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί. Θα πρέπει να ελέγξουμε αυτό το στοιχείο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι σε κάθε αγώνα να γινόμαστε καλύτεροι», ανέφερε ο «Big Sofo» κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Σλοβενία (μέσω Φρανκφούρτης).

Ο Μάικ Μπράμος από τη δική του πλευρά εστίασε στην άμυνα. «Ο Μάικ Μπράμος πρόσθεσε: «Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ολίμπια είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, παίζει στο γήπεδό της μπροστά στον κόσμο της. Σίγουρα θα πρέπει πολύ προσεκτικοί για να πάρουμε τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε αφήσει πίσω μας τον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμά μας είναι πολύ δύσκολο, υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το πρόγραμμα και να κάνουμε το καθήκον μας. Η Ολίμπια είναι ομάδα με καλό ρυθμό και θα πρέπει να τη βγάλουμε εκτός ρυθμού. Επίσης, σουτάρουν πολύ καλά από το τρίποντο, οπότε θα πρέπει να τους μειώσουμε το ποσοστό και τον αριθμό των σουτ από την περιφέρεια. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τη νίκη».

sportfm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα