ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ώρα του Νίνη

10:04 16/2/2012 - Πηγή: 24wro
Πολύ σοβαρά σκέφτεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τον...
Εργοτέλη τον Σωτήρη Νίνη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» είχε τραυματιστεί τον Σεπτέμβριο στον αγώνα της Εθνικής μας με τον Ισραήλ στο Τελ Αβίβ και από εκείνη την στιγμή δεν έχει παίξει ξανά μπάλα με την επιστροφή του να μην αποκλείεται να έρθει στο ματς τουΠαναθηναϊκού το Σάββατο με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Συγκεκριμένα οι πολλές
απουσίες που έχουν οι «πράσινοι» και για αυτό το παιχνίδι, όπως εκείνες του τραυματία, Κουίνσι και του τιμωρημένου, Ζέκα, οδηγούν τον Πορτογάλο τεχνικό στο να ανακατέψει την τράπουλα ώστε να μην αφήσει ο Παναθηναϊκός πολύτιμους βαθμούς στην Κρήτη. Ο Σωτήρης Νίνης είναι απόλυτα έτοιμος για την μεγάλη του επιστροφή, αφού θέλει σαν τρελός να πατήσει ξανά χορτάρι ώστε, όχι μόνο να βοηθήσει το «τριφύλλι» να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, αλλά και για να εξασφαλίσει μια θέση για το EURO 2012.

Ο 65χρονος τεχνικός στις δοκιμές του στην προπόνηση της Τετάρτης έδειξε ενδεκάδα που αποτελούταν από τους Καρνέζη, Μαρίνο, Μπίερσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο, Σιμάο, Βιτόλο, Μαυρία, Χριστοδουλόπουλο, Κλέιτον και Τοτσέ όμως κατά την διάρκεια του διπλού έκανε κάποιες αλλαγές, χρησιμοποιώντας τους Καραγκούνη και Νίνη μπροστά από τον Σιμάο και έχοντας στην επίθεση την τριπλέτα Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον και Τοτσέ.

Σίγουρα περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες δύο προπονήσεις του Παναθηναϊκού μέσα στο ματς, όμως όπως και να έχει η κατάσταση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη, τουλάχιστον, στην αποστολή. Όσον αφορά τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο Αργεντινός θα είναι πιθανότατα στο πάγκο.
Keywords
Τυχαία Θέματα